Не не хаха си се криеме колку толку плус и навечер си искачаме па не се толку големи шансите да не види некој али до сега никој не нема фатено за срека.
Не ги интересира поединци дали некој ги гледа или не. Свашта се изнагледав летово, сред прометна улица во 6 наутро се сексаат позади кола. Луѓе минуваат они си тераат.
Па не пошо викаш дека поединци не ги интересирало и си се изнагледала летово претпоставувам ти има засметано. Многу убаво напоменав дека нас не нема никој видено а и воопшто нема шанси да помине некој од таму плус навечер искачаме секад а местото е доста темно што се вика прст пред око не де гледа.
Никој не те спомна тебе,зборев за општи поединци што не бираат ни место ни време, сама се пронаоѓаш. Што има мене да ми смета, призорите не се пристојни, срамота е.
А што и се правдаш? Мене нездрава работа ми е да се има секс на јавно место. Тешки казни треба да има за ова. Не се кучиња да им текне да се дупат кај ќе стигнат зар не можат страстите да си ги контролираат. Забегана работа.
Можеби и на другите не им се нормални некој работи што ги практикувате вие со дечковците во сексот на пример па? Ке си правиме како што ние убаво на нас а не вас нит е ваша работа нит некој ке прави како што размислувате вие.
Некогаш е убаво да експериментираш во парк (кога е темно и нема никој), на дива плажа, паркинг во кола или сл. ама на улица и пролази јавно ко фавелине во Бразил