Во кола на периферија. Па нели сексот во кола е највозбудлив. Да се надоврзам на предходниот пост...Можеби уште е невина штом има анален секс. Не лаже девојчето
hahahha TrenDafila ме изнасмеа и мене не можам да се соземам хахаххаа Инаку најчесто в кревет шо знам некако најубаво ми е, инаку и во кола и на пералната во купатилото често го правиме тоа
На кревет. Дечко ми не сака коа не сме скроз сами дома. А и знае дека не сакам баш многу многу во кола. Некако не ми е удобно. И фала му на Бога, не е некој нападен, кога имаме прилика а и кревет ок , кога не....ништо од бизнисот.
на кревет, на под, нафотеља, на ѕид, а перална за алишта, на стол, во природа.. ма кај ќе ти текне таму
На кревет кај него, поретко на маса, стол, потпрени на ѕид... Сакам да пробаме и некаде надвор, но мај мен нече. Мора да го раздивам малку. Еднаш знам за 2 мај се враќавме од некој град со автобус и седевме најпозади. Напред имаше малку луѓе, а и беше 5 ипол сабајлечки - темнина. Ја си почнав да му го дркам... но само на тоа и остана, штета
Па сме пробале и вкола,и кај него дома,еднаш кај мене дома,во природа,во еден подрум на зграда Кога се враќаме од чаршија на вечер во едно така потемно поскришно место
Најчесто кревет, кај него, некогаш кај мене, а и во кола не е ич лошо, во бањата... Шознам, скоро секаде само не на отворено, сеуште не сме дошле до тоа