Кај него дома, на кревет... не можам да го натерам за во кола ќе не видел некој. Како да му кажам дека во кола е стварно добро
во спалната, кујната и додека се тушираме, иако јас сум повеќе авантуристички дух, па сакам повеќе надвор, мм не е баш по тие работи, за жал
Прашањево е малку лошо поставено, каде најчесто имате секс? Секако дека одговорот е во кревет бидејки се ара каде најчесто, но доколку беше поинаку поставено прашањето, каде би сакале да одите љубов, е тогаш одговорите би иле поинакви, Вака одговорите се еднолични бидејки реалноста е таа дека лугето најчесто имаат секс во кревет а децава по коли, секоја чест на исклучоци има и луге кои имаат поприлично години па сеуште имаат секс по коли, што за мене е неразбирливо и е чист егзибиционизам. За жал сеуште лугето не нашле начин да и се спротистават на гравитацијата па одговорите тогаш би биле поинакви, сескс на дрво, на бандера во воздух.....
Кој ти вика дека не може секс на дрво или на бандера? Замисли ја ситуацијата, потпрени стоечки де... не опиша ти точно како. А во воздух за жал сеуште не може.
Сум имала на разни места, но со нивиов дечко досега само во кревет, кај него и кај мене. Се во свое време
На многу места сум имала но најчесто во јавност : во авион,во шума,вo зоолошка... И исто и во кревет нормално