Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Каде на зимување?

Дискусија во 'Патувања и одмори' започната од sanaqualia, 31 јануари 2011.

1. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.256
    Допаѓања:
    157.532
    http://www.youtube.com/watch?v=8p22DqN- ... re=related
    http://www.youtube.com/watch?v=lTlbGsD- ... re=related
    Последниве денови се на 24 часа вести го начекувам она со бордањето,не можам да го најдам видеото, ама екстремно добро е! Уф! Ова е слично на тоа!
    Февруари не ми бега да зајавам убаво! Копаоник!
    Многу ми е жал што мислам дека никогаш нема да имам шанса да научам и да сурфам,но бордање е права ствар!
    А многу ми се смешни оние луѓе што одат на зимување,а мразат снег и ми се има случено,да слушам такви кукумјавци,цела недела. Па што си отишол ако ти студи и ако мразиш снег,па уште и не си ни скијач?! Снобизам,шта ќеш!
    Уф уф уф! УФ!

2. The.Complicated

The.Complicated Истакнат член

Се зачлени на:
    3 август 2010
    Пораки:
    371
    Допаѓања:
    235
    Утре сабајле тргнувам Банско, на 7 дена. Конечно најдовме некој добар хотел, 230 евра по човек за 6 ноќевања, 4+ ѕвезди. Едвај чекам да се опуштам во сауните и парните бањи, а најмногу да се вратам на она што најмногу го сакам, скијањето. :rofl:

3. t.i.n.k.b.e.l.l

t.i.n.k.b.e.l.l Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јануари 2012
    Пораки:
    253
    Допаѓања:
    92
    пехчево
    одмор без пари одам на гости :lol:

4. I.Radman

I.Radman Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јануари 2012
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    29
    Оваа нова година ја поминав во Банско.Ништо спектакуларно вообичаено како и ланската,бевме во Банско и останавме таму една недела и се вративме на третата ден од Божиќ,па тоа сега за сега можам да го рачунам како зимување,бевме во најстариот скијачки центар во Бугарија-Боровец каде што во мене се разбуди авантуристичкиот дух па ми се јави желба за патување но после новогодишната атмосфера морав да се вратам на работните обврски :doh: меѓутоа и таа една недела добро помина со оглед на тоа дека дека ги посетивме уште неколкуте зимски центри во Бг.кои сами по себе зрачат со шарм и даваат свој шмек на местата.....Немам што да ви опишувам како е таму бидејќи речиси сите веќе сте биле.

Меѓутоа втората недела од Февруари
    сум на конгрес од работата со уште неколку колеги од работа,без дечко ќе бидам таму :doh:
    ќе ја посетиме и Словенија во Блед....па уште една недела ќе поминам во прекрасна зимска идила со неповторливи зимски пејсажи а јас како љубител на зимата по враќањето ќе ви ги пренесам импресиите од Блед.

5. zaneta02

zaneta02 Активен член

Се зачлени на:
    15 февруари 2012
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    пелистер

Значи викендов со мажот и детето ќе одиме на скијање за прв пат на пелистер. знам дека има да се изнајмат скии но дали може и санки да се изннајмат или треба да носиме?

6. I.love.your.lips

I.love.your.lips Популарен член

Се зачлени на:
    6 март 2012
    Пораки:
    746
    Допаѓања:
    970
    Krusevo ti e mn. ubavo Mavrovo isto ...

7. v.i.e

v.i.e Активен член

Се зачлени на:
    17 јули 2012
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    6
    Оваа зима заминувам на зимување во Банско :) со моите пријателки .. банско е една од моите омилени дестинации за зимување, сум била повеќе пати таму и местото е прекрасно и во секој период од годината има своја посебна убавина .. 8)

8. Westsiderka

Westsiderka Истакнат член

Се зачлени на:
    6 ноември 2012
    Пораки:
    105
    Допаѓања:
    21
    Копаоник! Местово ме воодушеви,гледав репортажа деновиве и се опседнав.Моите беа баш пред еден месец преку колектива и се презадоволни,татко ми ми рече дека е доста реновирано и заживеано за разлика од тоа што било претходно реновирани биле и хотелите,отворени доста барови и продавници,само што патот бил многу лош.Е сега нз само ски терените некој да сподели искуство ако бил претходниве години и дали се погодни за почетници?

9. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    Многу би сакала зимово,кога ќе се врати дечко ми некаде да отидеме,па макар и на 3 дена викенд.
    Небитно на кое место.

10. cheetah.girl

cheetah.girl Популарен член

Се зачлени на:
    31 октомври 2012
    Пораки:
    1.620
    Допаѓања:
    1.416
    со дечко ми би сакале годинава да одиме до банско...но ако не е банско крушево не ни бега :$ и минатата зима бевме таму ии прекрасно е...го обожавам :$

11. Katerinceee

Katerinceee Популарен член

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    814
    Допаѓања:
    1.230
    Оваа година ќе одиме на зимување во Банско (Бугарија).

12. NoU-NoLove

NoU-NoLove Истакнат член

Се зачлени на:
    24 октомври 2012
    Пораки:
    158
    Допаѓања:
    151
    Во Маврово :inlove:

13. molikaMk

molikaMk Истакнат член

Се зачлени на:
    27 февруари 2012
    Пораки:
    284
    Допаѓања:
    2.582
    ВО најубото градче- Крушево

14. TheaEsposito

TheaEsposito Популарен член

Се зачлени на:
    13 ноември 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    2.462
    Во Холандија :)

15. Foreveryoungiwannabe

Foreveryoungiwannabe Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јули 2012
    Пораки:
    309
    Допаѓања:
    685
    Во Боровец (Бугарија) :)

16. Mermaid90

Mermaid90 Популарен член

Се зачлени на:
    27 февруари 2012
    Пораки:
    1.146
    Допаѓања:
    1.049
    Сеуште немам решено кај ке одам,но ке се избира помеѓу 2 дестинации-Банско или Боровец

17. anabel-a

anabel-a Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    3.333
    Допаѓања:
    15.498
    Боровец ми е желба уште од одамна да го посетам во зима, а и според коментарите и сите оние reviews за местото што ги читав на нет, уште повеќе загорев за таму :D. Годинава дефинитивно нема да ми се исполни желбата, туку најверојатно ќе се оди стандард неколку дена во Маврово на воздух.

Што се однесува до мене доволни би ми биле само 2 дена. Третиот ден мене веќе ме фаќа сафра.
    Доволно долг период да почне да ми недостига Скопје, и доволно долго да имам време да се издувам и одморам. ( не дека се заморив нешто од црногорскиов живот, ама така иде зборот ) :drunk:

18. Angel-Adriana

Angel-Adriana Популарен член

Се зачлени на:
    28 август 2012
    Пораки:
    1.085
    Допаѓања:
    555
    Јас ќе одам во Банско :)

19. Stylesh

Stylesh Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јануари 2013
    Пораки:
    103
    Допаѓања:
    45
    Ќе одам во Маврово еден ден од ракомет... И на водици...:)

20. Gossip-B

Gossip-B Истакнат член

Се зачлени на:
    12 февруари 2012
    Пораки:
    89
    Допаѓања:
    33
    Feminki sakame da ideme dvajca za Bansko,ako ima nekoj par so kola zainteresiran da go delime patot neka pise...