Сакаме да идеме за Маврово, ајде некоја феминка со искуство од таму ако има, нека ми пише л.п. да ја прашам некои работи
Со братучедите се мислиме кај да одиме на викенд, и сите се согласија за Пониква. Слушнав дека имало само патеки за скијање, а за тие што незнаат да скијат и што несакат да научат? Има ли жичара, некое добро ресторантче или кафуле.. Што има? И дали воопшто е посетувано место?
Не сум дома баш во тек со работите и незнам дали уште резервирале, ама мислам дека на скијање во Франција, за божиќниот распуст со нашите пријатели, кои што живеат во Лион, ама во местото ќе се сретнеме. А после тоа, крај на февруари од школо ќе не носат исто на скијање во St.Johann im Pongau во Салзбург.
Не се лоши и понудиве од агенциите за Италија. Во Скопје веќе досадно станува. Монотоно е. Кај и да влезеш ќе те украдат, дал со пијачка, дал со храна. А иначе знае некој што ќе има на плоштад во Скопје?
Здраво девојки, нова сум на форумот, би сакала да ве прашам дали некоја од вас била на Пониква и може да ми каже подетални информации околу сместување пат..итн итн.. Или пак евентуално до Маврово, кои се цените за сместување ( за двајца).. Ви благодарам..
Јас се мислам во Банско или Боровец. Или пак дајте некоја подобра идеја, сменете ми го мислењето. Јас сум бил во Банско лани септември. Тогаш немаше многу народ, времето беше таман. Град како град ми се допадна. Има за шетање, има дискотеки, има русинки и има убави стази за скијање. Ама штета јас што незнам да скијам.
Здрaвo, Сезoнaтa штo се вели пoминувa, нo ете сaкaм дa oтидaм нa зимувaње. Ете јaс сaкaм дa oтидaм вo Мaврoвo. Преку кoјa aгенцијa дa oтидaм или пoевтинo ќе е сo свoј превoз, вo тoј случaј дa предлoжите местo зa престoј,кaкви се услoвите,цените. Ви блaгoдaрaм.