Море јас и двете ќе ги земам. Ем ќе си бидат друштво една на друга, ем ќе помагаат со децата #немајка
Имам во план да ја изморам и да спие во авионот Во 14ч е летот па може и ке ми успее.. Лижавче смеам во авион? Со лижавче е умна
Стварно со бебе е најубаво,првиот одмор со бебе ни беше на 8 месеци,после следните две години беа малку понапорни,ама лани и оваа година уживавме,многу беше умна немаше лигавења ,сама си игра во песокот,си играше во плиткото,само што годинава нешто се охрабри сама да плива па тоа ни матеше есап .
Зависи како ќе ви се погоди. Обично гужвата е од кај 8-10/11 часот. Гледај ако одиш рано да може пред смена на нашата граница да поминеш мислам дека е од 7-7:30 им е смената. Ние претходната сабота отидовме во 14:30 немаше жива кола на границата.
Браво. Јас уште размислувам, некако уште не можам да се решам за со авион со син ми. А тука негде се со малата твоја Колку плативте?
Има една бугарска група на ФБ ,, Почивка във Турция” со много членови и скоро за сите хотели што ве интересира може да прочитате. Само пребарајте на лупата.
Се вративте ли? Како поминавте или поминувате? Каква е плажата? Дали е песочна или камчеста? Хотелот убав ли е?
Да се вративме, преубаво поминавме . Малиот ме изненади, супер помина и низ пат и таму од вода не излегуваше.Малце со јадењето имавме мака, но помина. Плажата ни беше преубава, со ситни камчиња но до нас имаше шума и многу убав чист воздух,водата топла само што имаше многу големи бранови. Хотелот како и сите ресорти во Анталија сон, преубаво чисто нон стоп активности за деца огромна игротека. Навечер исто забави, амфи теарар .. Малиот на крај зезна работа на аеродром ми качи температура ајде, па виде игротека го стаивме 4.50 евра 15 минути Нема врска и топка му купивме дека преплака за топки, и се и не прекина да плаче се дур не влеговме во авион каде заспа. Еве плажата ;
I nie sakame turcija ednoto seuste nema 7 meseci drugiot 5 godini ne znam se plasam za patot zasto avionot e mnogu kasno.i nie so mm ne mozeme da se resime pomegu ovie sve hoteli i sega vo euro sava se na promocija ednoto e vo lara mnogu blisku aerodromot 10 km a drugiot vo belek 25 km.Jas so mali deca ne se osmeluvam podaleku da odam vo Side ili Alanija i tamu e mnogu poevtino od razlika od Lara. https://eurosava.com/index/hotel/273 https://eurosava.com/index/hotel/13
Јас денес ќе уплаќам за Турција и се уште незнам кој хотел. Од Фибула имам 3 зачувано а од Еуро Сава 5 многу сум не одлучна.
Колку милилитри фактор за сончање ќе ми треба за 2 години дете,за 1 недела. Имам купено 1 мустела 50 фактор од 100мл Ми треба уште?