Ajde koj kako si saka taka neka si pravi. Sekoj si misli najubavo za svoeto dete. Hehe. Me iznasmea so komentarov.
Деновиве додека бевме на викенд давав готови, беба ручка, мајка среќна и одморена се вративме и пак готвење, така да ништо страшно од готови кашички, баш напротив
Ако лапка, ич не му ја мислам. @Milkiway во Мацутис исто.има на нестле каши и навидум личи дека има избор, ама ако почнеш да бираш, сфаќаш дека е иста каша во 10 реда ставена (зум на сликите). ова е се.
Ми минало време за редактирање. Јас на враќање ќе си земам свежо овошје/зеленчук за дома Има и био јајца, а таман ми е за воведување жолчка
Кашиве на Нестле се преубави,посебно таа со пилешко. Кога бевме на прв одмор со големата ќерка на 8,5 месеци ми ја препорачаа и стварно многу е вкусна,дури и јас си лапкав. А инаку овошјето во Грција мене ми е преубаво,сум носела само за првите денови,после купував од таму,па дури и јас за дома си земав.
Што мислите за одмор со 3ипол месечно бебе? Одлучни сме да одиме, ама во преговори сме дали море/планина? Па ако може искуства ваши. Инаку бебко е само на цицање сеуште. И е неполн месец, а ќе биде 3ипол кога ќе има мм одмор.
Леле да ме утепаш не се сеќавам,мислам беше регулар таа,со зеленчуци нешто,гледам малку сменети се пакувањата. Претпоставувам таа сината е био,ама не беше таква,другата.
Не се сеќавам дали имаше, мислам не,не можам на сликава да ги видам убаво,имаше морков,домат и уште нешто.