Земи и некој спреј за нос, пумпица … п.с. и инхалатор носам секогаш и физиолошки Ако го најдам списокот од матичната од полани, ќе го пратам
Можете и алвен гел да земете. Доколку се удри на глава/чело се мачка неколку пати од него. Не дозволува да се направи чумка и да помодри местото каде што е удрено.
Македонија, картата од бебче ми е на крило да е кај мене, како ќе се истрпи не знам. Некој искуство? Летот е два сати, плачат ли бебињата многу? 6 месеци ќе е..
Земи и капки за очи во случај да му влезе песок да не се инфицира. И витаминте стандард што му ги даваш
За што се користи Фенистил? Дали има некое лосионче како за восзрасни што се афтер сан ,но за деца? Зар по цело тело да го мачкам со камагел ако изгори од сонце?
Секоја година идам во Сарти откако знам за себе и за нас е ТОП! Но со бебе не би исела додека не порасне, ветришта има постојано, и навечер знае да е ладно
Imam edna nedoumica dali da mknam bazence za bebe za na plaza. Ovaa godina ke e 3-4 meseci bebe dur sme na odmor realno nema da sedi seuste zatoa se mislam dali voopsto ima poenta bazenceto
Тие 30 минути се додека конкретен гостин престојува, а во скоро секој хотел обврска за напуштање е до 11.00, 12.00 часот, а од 14.00 часот прием на нов гостин. Тоа не се 30 минути и неретко со свои очи имам видено дека не е само една, но две, три собарки по соба, една мести чаршави, друга чисти тоалет, усисува и слично. Дури сум затекнувала и по две собарки за време на престој. Во Турција малтене секој ден ни менуваа чаршави, нови сапуни, тоалетна надополнуваа, тоалет пребришуваа, средуваа туш кабина и слично. На барање и крпи нови секој ден или било што друго. Во апартман зависи, во многу од нив ќе ти ја дадат крпата сам да си одржуваш за време на престојот, зошто немаат вработено чистачи, туку тие што издаваат само ќе зачистат пред да дојде гостинот. Секако, има исклучоци, ама ретки и доста скапи.
Фенистил е антихистаминик, кожни реакции, осип, за првата година и јас го носев, ма се носев Сега само Синопен, Камагел ми нема некоја ефикасност. Имав и од Бекутан некое спрејче за убоди, ефикасно беше. Е капки за очи никогаш не сум носела Ми текна и обавезно крема со цинк за пеленска регија. Бетадин. Алкохол. Хидроген. Гази. Фластер. И тоа имам во несесер, што знаеш
Џабе се и 5 внатре кога прво се гледа состојбата на купатилото немаат 500 собарки имаат 10 и тие се чистат. Од кај си сигурна дека го смениле чаршавот, да не го флекосуваше намерно па да видиш дали ќе го сменат? Немаат време толку они, најчесто бактерии се закачуваат во хотелите дека е екстремно чисто и менуваат чаршафи и се.