Правев список за на одмор за бебе 1 година е,видете дали нежто сум испуштила? Биогаја Далерон Летизен сируп Електролити Кама гел Спреј за нос Мапез спреј и за убоди Frezy derm за модрици-не дај Боже Топломер
И јас сум ЗА Неи Пори, преубаво е за деца, и многу е блиску, едно 3 часа максимум. Голема плажа, плитка вода, ефтино место, дури и во рестораните беше ефтино кога бевме, ние сме мн задоволни.
И јас се подзамислив сега за Неи Пори. Навистина е убаво таму и јас сум била но навидтина има комарци. Се прскавме со спреј и стававме во штекер и ок беше. Иако да напоменам дека убодот не го ни чувствувавме тоа се некои мали комарчиња како поголемки мушички за разлика од Неос Мармаеас. Таму боли кога ќе те каснат и исти се како овде кај нас. Парга и Лефкада сум била и комарци нема. Дајте кажете некои предлози за Грција бормално не многу далеку за без комарци и песочна плажа.
I mene taka mi kazaa bas do krajot na nedelava treba da e gotov. Me ohrabri tvoevo info se se mislam dali ke go zemam
Здраво. Да ми предложите некој ресорт во Грција (да не е остров) за со дете од 1 година. По можност да има сопствена плажа и некои лулашки или активности за деца?
Здраво мамички Пред два дена се вративме од Турција-Лара(Анталија) 10 дена супер поминавме. Си дојдовме една недела пред роденден таман исончани. Инаку за бебето со мене во рачен багаж носев голема каша,термос,кутија Аптамил,шише со вода,шише со чај. Никој ништо не ми рече,само ме прашаа за каде ќе летаме. Носевме количка од два дела и само и на двата ни ставија лепенки ништо друго. Ја оставивме на персоналот пред влезот во авионот. Летот беше во 04:30 на аеродром мораше да сме во 00:45 ради коронава чек ин е порано.Бебето си спиеше цело време во количката. Ни јас да го држам во раце,ни тоа да се поти. Сите среќни . Се плашев да не го болат ушињата или да не ми качи тт пошто ги вади 4ките ама се си помина во најдобар ред. Мојот син не запира со вадењето на заби,за 3 дена роденден и 10 запчиња. На сите ви посакувам лесен одмор со бебушките.
количка нема шанси да е со тебе горе. Твојата па ич нема да ја собере горе кај рачен багаж. Заборави ја таа идеја.
Коликата ја оставивме на сам влез во авион. Беше чекирана ама не се пушта со багажот. Си ја носиш со тебе. На крај тие ја земаат и си ја подигаш заедно со куфетите. На враќање во Анталија исто само што ти даваат самолеплива ќеса и пред влез во авион ја ставаш во ќесата со сите делови.
Predlog mesto vo Grcija za so tromesecno bebe u trigodisno dete, na um prvo mi paga Nei Pori, iskustvo od mesta na sitonija ili drugi predlozi