Дали може да ми кажете за Хрватска шро треба негативен тест, вакцина што прифаќат и дали има некои мерки, како полициски час. Знам дека имаше неколку мамички што беја таму
Nie bevme sega skoro vo hrvatska so potvrdi za vakcina,jas sum so pfizer soprugot so sinopharm, bebe 3mes nisto ne treba. Ama nesto menjaa vo procedurite ako ste vakcinirani ok ste.ama ako ne ste rpasajte si vo ambasada najubavo
Ние ќе идеме за Грција сега и само готови кашички ќе земам со мене и по некоја житарка за да ги смешам. Фрутолино, кексолино, Чоколино, палента и ориз. Не планирам да готвам ни една минута
Имај во предвид дека Дојран е потопло од Скопје... имам куќа таму, искрено на бебе и не му е баш најпријатно... мислам дека сега за сега како што се температурите можеби подобро Охрид.
Во хотел Дрим.Ние не ни побаравме ,ама може и да има,оти видов пред една соба. Ние обично носеме од тие преносните ама овој пат бебе спиеше меѓу нас.
Флогита е бучна за со бебе, посебно за време на викенд. Поубаво е во Неа Плагија да си побарате сместување. Двете места се залепени едно до друго, но Плагија е многу помирна и има поубави места за шетање за со бебе, поубаво шеталиште, Луна парк и сл. Ние на booking најдовме сместување.
Јас флогита сакам затоа што кафичите покрај плажа се под сенка од дрва а не само лежали и чадори како што е во поголем дел од плажите низ Грција, дали и Неа Плагија е така?
Дали е некој моментално во Грција да сподели каква е ситуацијата со ковид, за делот околу неа плагиа неа флогита.
Јас се вратив вчера, бевме во ханиоти, гужви има ама ние не осетивме многу, сместување, плажа во склоп на хотел, јадење и сместување, толку беше секој ден, и тоа јадење земавме за носење и јадевме во паркче каде што е полабаво. Не се секирај ако внимаваш немаш гајле, бегајте само од гужва тоа е тоа.
@MissWitch и @LucyLu прашајте во Пилот Травел за Гранд Отел Ханиоти, сега имаат 50% попуст на цената, ништо спектакуларно ама совршено за со бебе.
Сум била во хотелот ОК е, и јадењето не е лошо, најголем плус дека е на плажа па тука си ако треба да се вратип до соба за било што