на листата што ја добив од педијатарот за потребни лекови за патување пишува дневно по 2мл лоратадин во случај на алергија или поголем оток од каснато. е сега, не знам дали игра улога колкаво е бебето, не сум стигнала да го прочитам упатството.
Ako imas podloga kocki zemi nekolku em za na plaza em za vo smestaj....gleam prijatelki taka gi turaat decata na plaza
ги пензионирав таквите подлоги, се влече до краевите и ги јаде ивиците од слагалиците. како подлога за плажа ќе си земам чаршаф на ластик обратно свртен, ќе го оптегнам на четирите ќоша со нешто и ќе фрлам играчки, ем не му ја мислам ради песок, ем простор за тркалање и влечење колку сакаш.
Јас се носев највеќе си играше со бродчето. Ни гумата со дубак ни ништо не го интересираше. Му купив и патичиња за на плажа ни тоа не носеше, сакаше гол да е . Едино си играше со бродот две лопатчиња и перниче на дување и го седнував на почеток на водата и си шлапкаше како доаѓаа бранчиња и интересно му беше.
Тие малите далеку од плажа се, не наидов на некој убав. Ама многу ги има. Имаш ли искуство со некој да ми предложиш? И какво е морето таму? Никогаш не сме биле во Турција и најмногу би отишла заради јадење да не мислам.
Турција идеме секое лето, досега само Аланија и Сиде. Сега имам еден во план, Босфорус и предобар хотел и услуга искуство од блиски. А и Бодрум ми е во план, не знам зошто не го даваат многу нашиве агенции.. Јас имам идено последно во Алан Џафира кој не го препорачувам толку заради гужвите, и Лагуна Бич тој е супер, а во Сиде имам идено во Сиде Премиум. Тој во Сиде беше одличен и блиску до плажата, имаше и игротека во него.. Иначе секој хотел иако е одалечен до плажа има свој превоз до неа Храна врв Не знаеш што попрво да ручаш
Барај залив помирно е морето таму за да може и бебето да го бањаш. Оваа година бевме во Сиде супер е освен тоа што многу големи бранови и јас и детето повеќе време во базен се бањавме отколку на море. Кемер е убаво.
Шпанија има идено некој со бебе и дете? Малце да смениме годинава.. И мн слабо понуди гледам за таму..
Aydinbey Hotel famous resort Belek Orange county resort Belek Слични се двата хотела, ама вториот ви е по убав поголем и доста поскап.
Цените за Турција оган и пламен. Се што ми се допадна е 1500-1600 евра а не е ништо посебно, не вреди толку.
Јас би ти препорачала да си видиш за Египет понуди има најразлични цени на хотели а морето е преубаво и чисто
Со бебе не сум била, до мм бевме пред 3 години на југозападниот дел и беше убаво за млад пар без деца. Од пријатели мои пак имам слушнато дека североисточниот дел би му дошло, Алкудија поточно, било измислено за фамилијарен одмор. Здравје годинава ако имаме шанса би сакале да одиме таму со малата. Едит: леле извини, се запишав јас а не спомнав дека пишаново се однесува за Мајорка
Види го Руби Платинум Спа Ресорт. Јас бев пред бебе ама супер е и за деца. Плажа блиску огромна, море чисто, храна врв. Би идела пак. @mssuniquee Си го разгледала Land of Legends? Сон ми е