Jas bev letovo so bebe od 3mes na ostrov vo hrvatska kade sto se zivee fulltime ama od bolnica imaat samo nekoja psihijatrija za lecenje zavisnosti li sto i da bese. Sreka niso ne ni trebase mesec dena isteravme bez problem. No i da trebase sekoj vtor sto zivee na ostrovot ima brodce nema da cekam traekt po vozen red sigurno ako mi se zadesi so bebe nesto...mene toa mi bese planot za nedaj boze
Таман се одлучив за Торони, прочитав тука дека дувало ветер, не било плитко, дека немало баш многу за шетање. Не сум била на втор крак, кажете некое место кај што е не е одма длабока водата и да не е досадно, да има кај да се прошета.
Никити,Метаморфози.Само на овој дел е гадна водата,со доста трски,ежиња .Местата се супер.Ние првата година бевме Метаморфози.Ама водата големо не.
Ние лани се зезнавме ,ем прескапо,ем никаков смештајот .Затоа оваа година рано си резервиравме за Турција.
Ајде мислење ако може,за бебе од 11 месеци скоро 12 која е подобра опција за одење до Анталија,Турција,дали авион или кола? Прв пат ќе ни биде одење некаде а и прво детенце,па така не знаеме и сме во мислење..Совети изволте..Плус не е некое дете шо сака да се вози,и ете така
1400 км има до Анталија. Јас сама не би одела со кола. Два дена возење има со преспивање во Истанбул. Авион нема ни 2 часа, плус до хотел трансвер 2, се на се 6 часа до таму со аеродром. Ако сакаш со кола Грција гледај краци или некаде на почеток, 4-5 часа возење.
Препорака да ми дадете за место во јуни со 11 месечно бебе на втор крак? Плитко длабоко не ми игра улога секако нема да се бања сам во море Голема плажа и по можност да не е многу ветровито место.
Сместување кај Лагомандра плажата. За со бебе идеално. Огромна плажа со природна сенка со дрвја. Во близина и Неос Марамарас и Никити.
Лелее исто и јас само што одлучив да биде Торони годинава, дојдов тука да читам коментари. Одлучивте вие каде годинава Јана? И јас сакам втор крак, не сме биле до сега ама па за со мало дете каде да се оди....Повеќе се замарам сега отколку сами кога шетавме.