Јас моментално Никити ги разгледувам хотеливе, и ептен фино ми изгледаат. Базен, зеленило, песочна плажа.. имате искуство со местово и ако сте биле во хотел препорачајте ми? и јас прв пат со бебуш надвор од Мкд ќе одам @elcezelce сподели искуство читам си одела, водата каква е, која плажа ја препорачуваш?
Има разлика за 6м бебе дал ќе се оди на почетокот на Ситонија или најдолу,Торони на пример?! 100 пати се премислувам каде и што. Маж па чул Сивири било убаво за со деца. А што ќе му мења на бебево на кој дел ќе е ?! Небаре ќе се бања и ќе плива оно
Нее, тоа за мама и тато. Само да има ширина на плажата да се распостели се. Ставаш базентче и уживате.
Богами, нас и без бебе ни требаше бааѓи ширина. Можеш да замислиш сега колку место ќе ни треба Два чадора носевме до лани, годинава викам барем 4 Туку, Торони не сум била. Арни се таму плажите ? Да не е одма длабоко?
Добро е. Има од се по нешто. Има делови каде плажата е поширока, но и потесна, песочна е. Водата чиста. Има вие каде да седнете да јадате, има лекар. Тоа е.
Не ни треба доктор. ТатЕ е со нас. Штом е како селце појќе ми одговара. Ние посекако не сакаме шамата Не знам што толку ја тупам коа за бебе море е море.
Длабоко е одма. Јас па така сакам за да е чиста водата. Ок е Торони, плус сите други места се блиску за шетање.
Ammouliani не ми е баш за бебе. Бевме кога малата беше околу 9-10 месеци. Мана му беше што за на плажа треба кола да палиш. А со мало дете што спие попладне дури да отидеш на плажа треба да се вратиш, попладне пак исто. Инаку општо убаво е, има лулашки, мини луна парк. Водата е убава чиста и топла. Затоа следната година бевма на самата плажа сместени во олимпијада и каде каде е подобро за со мало дете да си блиску до плажата.
Мало место е, има шеталиште покрај море. Тук там по некоја лулашка. Маркет, таверни, пицерија/ гиро, кафич/бар, пекара, месара сето тоа има. Аптека има. Е не видов дали има продавници за гардероба и играчки. Ама и не ни требаа . Плажата е плитка, тоа ми беше најбитно. Има убави плажи после олимпијада накај трети крак, некој си 15-30 мин со кола. Исто така блиско е Ставрос (10-15мин до кола) таму има повеќе за шетање. Се на се бев задоволна, мало ми беше детето и на плажата бевме поголем дел од времето.
Ние се решивме за Калитеа па ќе споделам искуство,ќе одиме сега пробно 4 дена септември здравје пак,иако мене вториот крак кај Сарти и Вурвуру таму ми е љубов,за со деца милина ама многу се оскудни со убав смештај.