Toroni баш напротив беше мн мирно ние кога бевме. @Jana06 мислам тебе слики ти ветив од Торони ама каснам,извини водата пречиста,мирно,ни гужва,ни музики да трештат на плажа,ни ништо За бебе идеално е
Супер е. Се имаш во хотелот, од забава до јадење. Јас бев со двегодишно дете, најмирен беше тие денови. Само пазење да не пие од водата од чешма.
И мене сите ми зборат за тоа дување а веќе пред 2 месеци уплативме за тука. Сеа само на тоа мислам и шубе ме фаќа што ќе праам ако е такво. За на др плажи маж ќе паѓа у несвест и ќе збори -затоа ли хотел плаќам за да возам по др плажи . (Blue sea мислам дека е на сама плажа) И така...
На плажа е и мн убав е хотелот.Не се секирај и да дува малце не е тоа студен ветер ..мада ние кога бевме печеше сонце мн.Немаше ветер воопшто.Калитеа,Неа потидеа сум видела огромни ветришта.Летаа и лежалки и све
Бил ли некој во Кемер, кај на јуни, какви се температурите, посвежо ли е од другите места надолу(Анталиска регија) ? Маж ми му е страв да не е температура та како Охрид гледајќи по нет многу карпи и зеленило има па вика да не е ладно и врнежливо, го потсеќало по слики на Охрид и Хрватска а тие му се ладни втора половина на јуни. Ако имате искуство лично или од блиски споделете, тнх
Еве јас, посвежо е од аланија и сиде пример ама далеку од охрид, баш е попријатно. Е нас ни се погоди да заврне само 2 дена тогаш ама пак беше топло. Не ми се свиѓаше само што сонцето позади нас некако заоѓаше и порано го немаше за разлика од сиде пример тоа ми сметаше
Кемер или Сиде во септември со 1 годишно дете? И препораки за хотел/ресорт ако имате, ве молам споделете.
Каква е плажата, водата? Од што гледав по интернет не е онака ситна песок туку ситни камчиња. Плитко е во водата?
Во Неа Пори ќе беше совршено за со дете ако не беа комарците. Врие комарци, одиш по улица и те решетаат
Super e nei pori, dve godini odime po red, i ima se za familijaren odmor, siroka plaza, plitka i topla voda, nema kamenja, siten pesok, ima prodavnici, apteka, pedijatri, ima mnogu lulaski i drugi rekviziti za deca. I na mene mi velea deka ima komarci mnogu, no ne e nisto strasno, deka nie sme od Istokot na Mk, pa sme naviknati na mnogu poveke komarci
Плитко е и баш песок, на некои места може и ситни камчиња да се ама скроз незабележително. Само плажата е тесна.
Можеби зависи периодот или делот од градот за комарците? Ние редовно се мачкавме со средство и немавме мака
Ние планираме да одеме крај на август во Грција. Само уште не сме одбрале место и многу сум неодлучна. А и со ова малово уште сега се мислам како ќе биде, тогаш сигурно веќе ќе оде. Лани супер поминавме во Струга