Значи не. Не планирам со бебе да се влечам за мочана лежалка. Препорака некаде за некое место каде можам да се опуштам? Толку не можеме да најдеме нешто соодветно, не е нормално, не знам што ни се случува
Лани бевме во Олимпик Бич, исто во септември и поминавме доста евтино. Вилата ја најдов преку @MilaSs12, фала ѝ уште еднаш. На сама плажа е, има огромен јавен паркинг во близина, цените таму како кај нас. Барем лани. Спојлер
Ѕирнете Црна Гора. Цените бар јас тоа што гледав се доста пониски од лани. Русите и Украинците ги нема и спуштени им се цените . Ако не ви се патува многу околу Улцињ го фалат место Долњи Штој. Ефтин смештај многу убава плажа,цените по маркети ко тука.
Погледни го голем се вика местото,10тина километри до Драч, на јадранско е. Хотели со приватни плажи. Имаш и поскапи а и доста евтини хотели,јас сум била убаво е
Немаше медузи? Еднаш сум била во август, вриеше, не се влагаше во море. Плус некако прљаво беше морето. Тој предел Олимпик Бич Паралија затоа е поевтино ко што знам, не чини водата.
Јас закажав во Неа Флогита, вили Цимбукас, одиме вон сезона,касно ми го дадоа одморот,па и да не користиме многу плажа ми се свиѓаа куќичките со убав двор. Некој да не бил случајно?
Кое време бевте? Во јули буквално беше како Дојранско езеро. Покасно баш ќе прикачам слика. Ама и ние тогаш биравме поевтино па 180 евра за двајца плативме. Затоа за не толку голема разлика поубаво Неа пори или Лептокарија.
Да се надополнам за Црна гора амо не вие далеку пре би Суто Море него Олимпик бич. Имаше негде гледав во хотел за 500 евра смештај со доручек, ручек и вечера.
Суто море не е за со деца. Таму е полно тинејџери и огромни гужви на плажа+Морето не е чисто. Со дете таму не.
Не сум била брат ми беше со бебе ќе го споделам неговото искуство рече местото преубаво ама константно дува ветар, што воопшто не му се допаднало.
Од 6ти септември бевме. Апартманот е на сама плажа. Далеку од идеално место, ама нас ни одговараше. Беше многу евтино, на 2 и пол саати возење од Битола шо ни беше важно дека синко имаше 3 и пол месеци. Можеби дека ни беше прв семеен одмор, не знам, ама си поминавме преубаво. Во тие 7-8 дена една медуза видов, секако умрена од некои деца шо ја извале на брег. Не правам реклама, ама стварно беше ок. Не беше Лефкада, ама не беше ни Преспа. Спојлер
Сепак е моренце, мало бебе секако не се бања во море директ. Прашав, за август им е 60 евра, но немаат за тој што е на сама плажа. И мене ми е битно за со бебе да сум на сама плажа. Најверојатно Врасна ќе е овој пат.
@Emotional123 ела да се гушнеме Нит знаеме веќе што сакаме, ни каде тераме, уствари јас, што се мм тиче он би во Охрид и ќе си вози чамче Што и фали на Албанија? Нели надоле плажите биле "многу" убави Црна гора и јас сакам, не е фрка за бебе мое патот, ама он сака песок, а јас сем у Чањ не знам каде има на друго место песок. А Чањ не знам дали ми се иде, иако го урбанизираа доста последниве години.. За Грција ме испобунивте, една вика таму убаво, друга ветер, тиња, комарци.. @duffi кои се тие групи на Фб?
Бечиќи има убава песочна плажа,2 км. Имаше еден хотел стар на сама плажа Бечиќи се викаше. Стар хотел но убава храна и на сама плажа. Плус Бечиќи е споено со пешачки тунел со Будва. Има и за шетање.