Ах. Истиот муабет со песокот. Јас освен Чањ, не знам на друго место. Во Бар знам има камења. Јас во Албанија сум била и не ми се свиѓаше. Многу е неразвиен туризмот, а и едноставно луѓето не ми одговараат. Знам дека и мм ќе го мисли истото ако одиме ама не знае сега. Никогаш не сум се мислела волку за одмор ама многу фактори ми влијаат моментално
Покрај Бечиќи,Рафајловиќи,Петровац има песок.Пржно,влезот на Краљичина плажа е слободен,поради затворање на хотелот.
Одма изгуглав, фина плажата, 2км, широка и песок Ќе барам вечер смештај Бебе сака Албанија, баба му му кажала дека е многу убаво и само тоа зборува, во Албанија на одмор ќе иде, чак и куфер си купи Мм исто, вика ако и таму, он само Грција не ја сака.. Јас не сум била, ама не сум ни нешто расположена за натака.. Баш ќе видам Бечичи јас, може Косми ме спаси
@emkaemka На одмор во Грција Vacation in Greece Спојлер: Групи Има сместувања по коментари. Сами нудат. Лани два пати вака бевме. Или барам на никана.гр и пишувам дирекно на хотелот или апартманите. Ако одиш накај Бечичи сподели. Албанија не доаѓа у предвид. Далеку се од туризам. Грчките хотели се скроз луди годинава со цените. Јас сакам некое сместување на плажа.
2019 koga bev imase mnogu so mali deca.. Inace sovrsen izbor sekako.. Preporacuvam staigenberger aqua magic hotel prekrasen so bazence za deca interesno epten.. Zirni na booking..
Елате во темата На одмор со мали деца, што барате тука Од што незнам каде да фатиме и јас на Фемина дојдов да барам искуства и гледам во темата На одмор со мали деца никој не пишувал, а тоа тука да сте биле сите Мене на ум ми е моментално Тасос (со свој превоз ќе одиме, така да ќе шетаме по островот) или Врахос... Ама пак не сум нешто одлучна. Сакам место каде децава ќе уживаат на плажа (да не е длабоко одма, да има ситен песок), а навечер да има за шеткање. Не се многу малечки моиве веќе - 4ипол и 7г. Дајте предлози..
Еве ви едно предлог место за со мали дечиња. Другарка ќе одат ваму, ние не сме биле, термин нема што ни одговара за оваа година. На сама плажа е, апартманите се супер, зеленило. Panorama Studios, Ierissos Chalkidikis | (panorama-studios.net)
Дали некој има предлог смештај во Логомандра? Не сум била викаат имало убави природни сенки. На booking нешто слабо освен хотелот со астрономски цени
https://www.halkidiki.com/kohyli/ Нема подобра плажа за со бебиња од Лагомандра,пространа со огромни сенки.
Врахос ти е пусто малце, освен плажа не нуди ништо друго. Тасос не сум била веќе неколку години го меркам ама никако да се одлучам, од споделени искуства за Тасос сите го фалат вака.
Тасос штом си со кола е одлично. Ние возрасни без кола па искрено ми беше мака што неможев да шетам. Со кола за макс 3 саати го вртиш цел остров. Имаш плажи и плажи да бираш. Плажи со плитко , ситен песок…