Има алки за комарци во аптекиве 220ден, ми кажаа биле доста ефикасни. Можеш на ноџе или количка да ја закачиш. Ние ја купивме, уште не сме ја искористиле, одиме за некој ден на одмор, ама ми рекоа од искуство биле добри, па ќе видиме.
Bas pisi mi kako ke bidete zadovolni, jas se mislev nesto za mackanje da mu zemam I takvo za vo steker, ama ne znam dali e ok posto e 6meseci. Ova so alkava mi izgleda po ok.
За во штекер секако земавме. Има иедно апаратче на chicco исто се става на количка. Е тоа не го најдов. Инаку мачканици на кожичето и јас не сакам. За алката секако ќе те известам.
Ama toa za vo steker od Raid bilo nad 2 god, od chicko bilo 0+ ama demek ne bilo efikasno. Imas vo dm na chico za na kolicka.
Zemi na chicco togas od kremata za zastita od komarci taa e od 0m. I zemi si sirupce za alergija neznam od koj mesec smee sin mi imase 1.5g togas i cel se nafrli i po lice i po telo mislam deka mu bese alergiska reakcija od nekolku ubodi nemase sansa cel da go iskasaat pa kupuvav tamu sirupce
Ние сме само 4 месеци. Затоа и ништо не ми се мачка. Инаку chicco ни е втора опција ако алката не се покаже. земав и некое за бебиња за ладење за после убоди.
Aparatceto dzabe ke go kupuvas, ne vrsi rabota. Jas go imam. Eden komarec koga vidov si stoi vrz nego mi se stemni, dzabe dafov 750 denari.
Ја отворивме алката, и мириса многу силно на босилек. Се прошетавме со алката на ноџе и поминавме без убод.
Fala ti na info. Se podnesuva li mirisot na zatvoren prostor ili mn jako mirisa? Pozdrav I ubav odmor
Јако мириса кога ќе се доближиш. Е на прво отварање добро е да се прошетате зашто тогаш е најјак мирисот. Преку ноќ и го оставив на количка бидејќи таму спиеше. Само кој колку поднесува мирис
Извини каде ја зеде алката? Јас со керками ке одиме во охрид малку има 15 месеци и не сакам да ја мачкам па алката ми изгледа супер.
Јас од Еурофарм. Некои грчки се. Не знам каде ги видов уште на некое друго место, но по аптекиве ги има.
Алката ја користев кога бевме во јуни на викенд, и не го касна комарец. За на одмор зедов од Chicco апаратчињата за што можат и на количка да се закачат, и мислам дека добро се покажа. Еден ден што го шетав без апаратче, плус батериите вечерта беа многу ослабени, епен го испокасаа комарци. Кога ги сменив веќе ништо.
Ние одморот со алката ја поминавме, гледав да ја ставам на ноџе врз облека некако, или на.количката ја закачував. Добро се покажа. Не беше каснато од ниту еден комарец. За жал не можам да го кажам истото за мене, сопруг и поголемото дете. не знам дали е до алката или не, ама ете добро поминавме. Инаку, и одморот не беше толку страшен со оглед на тоа дека бевме со четири месечно бебе. За тие што сега одат на одмор, ви посакувам убаво да си поминете.
Добро утро и од мене. Денеска се спремаме за на мало одморче до Грција, па после Охрид -Крушево релација. Да ја испратиме сезоната како што е ред, од секаде по малку. Мене ич не ми се оди, некако се опуштив после толку напорен период и не можам да се изнаседам. Фати нешто сработи, па седни е кај мене работава. Станав сноб.
крајот на февруари одиме на зимување за Банско со бебе 6+ тогаш некој совет и да понесам нешто корисно ?
Toroni, Sitonija-vtor krak.. Preku laguna strumica bevme.. Prezadovni i od klimata, vodata, smeshtajot.. Zdravje boze godinava pak bi odeli.. I tia so proshiren sostav - olus vtoro bebe preporacuvam posle 20ti avgust