моето бебе уживаше на море.Пре пресреќна беше.Ко да немавме бебе со нас.Преубави 6 дена поминавме.Следен месец планираме уште еден одмор и другарка си запозна
Nie lani vo hrvatska. Si odevme regular na plaza taa si spiese vo korpata od kolickata super krevet senka imase. Jas si ss odmoriv se iznaplivav i se vrativ na kilazata moja. Vo sporedba so ovaa godina lani bese poveke odmor
@eli25 ние ќе одиме крај на август, малата ќе ми е 2 месеци. Бидејќи не е некоја плачка голема се решивме да одиме, најмногу заради синчето, ептен сака да оди. На плажа ќе ја водам наутро и попладне, секако нема да ја изложувам на сонце и да ја бањам, ама нека се изнаслуша бранови. Годинава во Охрид ќе одиме, здравје од наредна година ќе одиме на море.
Ние одиме од 27 август, само овој одмор нека помине како што треба. Ако не отидеме на одмор и не чека карантин ќе полудам!
Стварно ова? Јас појма немам, ќе има 5 месеци кога ќе ја носиме, мислев да ја шлапкаме малце во водата
Чисто да си кажам. Бевме во Охрид. А сега кога ќе слушнам и прочитам Охрид, коса ми се крева. Детето од водата таму се испоразболе, се поклопи со таму ( моравме ноќно време да се враќаме дома), ми изгоре од температура. Памет за друг пат, ни поголемо, ни мало дете нема да однесам таму. Само море за деца.
Како се разболе од водата? Што му се случи??? Првиот одмор на детево тогаш бебе бевме во Охрид. Супер поминавме. Од лани имаме стан таму и цело друштво на плажа се и никој не се разболел од водата. Немаше нит лани нит годинава стомачен вирус да кружи меѓу децата или некој друг. Брат ми секој одмор се разболуваше и се враќавме порано, море или езеро немаше врска. Јас на одмор никогаш не сум се разболела.
Па ја пресече претпоставувам. Имаше и некое ветренце, а она сакаше да се бања и да шлапа после во пиплиткото. Охрид е ладен и никогаш таму повеќе. Тоа е мојот став.
И ние 2 години по ред одиме во Охрид на одмор, синко цело време во вода, не се разболувал. Можеби така се погодило.
И за лани така си мислев, дека се погодило. Но ете две години по ред имам лошо искуство, сега страшно е. Не мора да значи дека сите така, но јас си знам за понатаму
Незнам дали е случајност ама полани исто и синко. @hello-kitty.90 јас сакав крај септември до Грција, а ако не бива па и ние може до Охрид , само уплав имам и јас ради истото како Блек . Инаку синко еднаш има влезено да се бања и нема шанса да го натераш, премногу му е ладно. И јас во Ох.немам влезено да се бањам со години. Ама убав е Охрид , за шетање топ и климата посвежа
Добро де, што те погодува тоа тебе? Јас кажав дека мое дете таму нема да се бања повеќе и тоа е тоа. За прошетка е ок, за бањање не.