Не се баш пасочни, повеќе се со камења. Ама споредо со другите селца по урбано е и повеќе избор на плажи имаш.
Ne e loso, za so deca e okej, generalno samoto mesto nema sto da ponudi, no albanija ima daleku poubavi mesta na koi moze da se letuva.
Na kraevite od mestot plazata e porasteretena i posiroka. Vo zizata e tesno i guzva. Vodata ko u grcija topla sega valjda i so medusi. Mestoto e super za so deca navecer ima promenada pokraj more nesto sto na pr u hanioti go nemas. Ima lekar apteka se i svasta za deca. Ne znam sto drugo te interesira
Zdravo majki, momentalno sme na odmor albanija so 6 mesecno bebe za edna nedela ce pravi 7 meseci, vcera malce so nonzinjata e stajv vo voda, sakav malce i po telo da ja napravam ama se kako so si stava vo usta pa imam strav od vodata da ne zakace vo usta ili ocinjta deka solena pa da poce da vreska , dali vi gi plaknete malce so vodata po telo ??
Ако сакате баш тој дел, да ти препорачам да погледнеш Дионисос. Тоа е мало место пред Мудања. Ние бевме кога мали беше 2 години и сега ќе одиме пак. Многу е питомо местенцето. Убава комотна плажа, нема многу гужва. Сите смештаи се блиску до плажа зошто целото место е 4-5 улички. Мал плоштад, убаво уредени градски лулашки, мини пазарче, неколку ресторанчиња и таверни. Ние по препорака оваа година ќе одиме Vicky rooms, погледни ги на букинг. Имаат одлична оцена за чистота, а од пријатели кои беа потврдија плус и комотни апартмани со убави балкони.
Hidraton neo zemi si najubavi se na vkus. Kesicka e se rastvara vo voda. Rastvoreno sisence ima na hipp ama ic ne e ubavo na vkus
Толку форумче? Леле значи јас сум забегана, огромна кеса со лекови носам за малиот,преку 30 различни имам
-Лепенки за темп ако нзн зошто ги носам кога ги употребувам само за вакцина плус топломер -За температура носам три сирупи Неофен, парацетамол од алкалоид и ефералган (дан крени темп па да не го сакам едниот па за секој случај другиот) -плус чепчиња ако плука сируп ( се гледа дека имам страшна фобија од температура) плус ациди борици -Сируп за алергија ( иаме историја на реакции на храна па сируп имам секогаш при рака) -Електролити иако знам дека нема да ги пие, ништо не пие освен вода, сто пати е пробано -Хидроген, фластери и виоплекс за рани -Синопен -Дентинокс и осанит гранули (во фаза сме на ваѓање тројки па мора гелче да се носи) -Пробиотик -Аква марис за чистење нос иско не знам зошто носам кога самото море ќе го чисти ако има нешто плус носко -Дефендил (се мислев дали да го земам ама ми е страв да го прекинам неколку дена да не падне имунитет бла бла) -Антибиотик -Наусолвит ( капки против повраќање) Јас за мене носам и одсекогаш сум носела цел несесер а за малиов на ќеси преминав А не одам на марс, за 4 саати сум дома ако нешто се деси…ама пусти страв