Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Каде на одмор со бебенце?

Дискусија во 'Бебе' започната од gorda, 9 мај 2013.

1. joy1

joy1 Форумски идол

Се зачлени на:
    14 август 2012
    Пораки:
    19.811
    Допаѓања:
    325.429
    Ние бевме лани во Торони.Ама доста далеку од плажата па моравме со кола секој ден.Водата е толку мн топла и чиста-убавини и гужва немаше.Бирај смештај не на сама плажа и шеталиште бидејки таму навечер е и најгласно и нема да може бебо да спие.

Шеталиште додуша овде и немаше кој знае какво.Бар во споредба со калитеа и пефкохори(кај што сум била) овде е најмирно

Едино што е на втор крак па ке имате плус саат-два вожња

На Dust, referentka и K.e.ll.y им се допаѓа ова.
  2. victoria

victoria Форумски идол

Се зачлени на:
    4 февруари 2010
    Пораки:
    1.952
    Допаѓања:
    29.044
    Ne e nesto golemo.. Standard setalishte pokraj more.. Nov i star del.. Pomalecko e primer od Sarti-isto na vtor krak... Prvata godina koga sincevo mi bese 8meseci bevme Hanioti.. Na internet mnogu germanski pedijatri go imaa posoceno poradi visokata koncentracija na jod.. I tamu super pominavme..toa e vo sporedba mnogu pogolemo i ima povekje za shetanje navecer. Samo otkako bevme na vtor krak, bi se vratila pak tamu najmnogu radi vodata.. Mnogu e pocista i poubava otkolku na prviot

На K.e.ll.y му/ѝ се допаѓа ова.
  3. M&M

M&M Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2015
    Пораки:
    6.739
    Допаѓања:
    149.919
    Ima edno mesto na pocetokot na tretiot krak posle stavros. Ierissos se vika. Ne e mn popularno kaj nas recisi ic nemase od mk ama dosta srbi. Nie bevme preklani vo juni bev bremena togas. Malku poveke vozenje ama ne e strasno moze 1cas plus od prv vtor krak. Samo sto ne go rabotat nasice agencii moze preku internet da najdes. Ubavo mirno cista voda siroka plaza ne mnogu skapo. Samo malku duvkase ama i toa ne e na odmet bas e prijatno. Isto I toroni kako sto ti kazaa drugite. Letovo bev so 11m bebe prv red plaza super e

На K.e.ll.y и ZojaP им се допаѓа ова.
  4. danichap

danichap Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    16.353
    Допаѓања:
    286.366
    Мајки кои сте биле во грција, гумите за бањање и базентчињата ги носевте со себе или можеше да се купат од таму?
    Предлог за некој хотел, ал инклузив или пп, погодно за со мали деца на мирно место?

5. referentka

referentka Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    13 ноември 2012
    Пораки:
    14.730
    Допаѓања:
    322.853
    Moj predlog za so mali deca Apartmani ARGO, Potidea.
    -blisku
    -nema komarci
    -na sama plaza se
    -nema guzva
    -pesocna plaza

Apartmanite se mnogu cisti.Mozes za doenje/presoblakanje/nuzda vo sekoe vreme vo soba da si odis.

Edinstveno negativno-vo grad mora so kola.Blizu, ama za so malo dete daleku e.

На azelea, danichap, mariz и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  6. mariz

mariz Форумски идол

Се зачлени на:
    17 март 2014
    Пораки:
    17.300
    Допаѓања:
    76.397
    Може да се купи од таму, има голем избор :) Јас сум задоволна од Неа Пори, бевме кога имаше 4ипол м синко, бевме и минатава година. Преубаво ми е местото за со деца, единствена мана се комарците, но бевме убаво опремени и не не касаа.. :D Се е на рамно, секое хотелче и апартманче е блиску до плажата, има и на сама плажа, ние таму се сместуваме. Плажата е широка голема, има и лежалки и има голем широк празен простор за сам да се сместиш.. :)
    За оваа година ке видиме, не би одела само за да сменам малку.. а наредна со уште едно бебче пак би одела таму.. :)

На Artemida81, Kejtovska, referentka и 2 други им се допаѓа ова.
  7. TutiFuti

TutiFuti Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    3.764
    Допаѓања:
    34.036
    Дали некој има одно с бебе во Бугарија Сончев брег,Несебар? Ние бевме со мм полани таму сами во Сончев брег но оваа година со синко па искѕрва?

8. duffi

duffi Форумски идол

Се зачлени на:
    14 април 2011
    Пораки:
    12.745
    Допаѓања:
    145.185
    Јас не би носела бебе во Сончев Брег.

Несебар можеби, иако Црното море ич не ми е за деца. Брановито е и не многу чисто.

На Dust и slobodka им се допаѓа ова.
  9. referentka

referentka Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    13 ноември 2012
    Пораки:
    14.730
    Допаѓања:
    322.853
    Za malo dete kaj sto nema komarci.
    Naj naj naj mesto e Kalamitsi.
    Ako vekje dete trpi pat, TOPLO go preporacuvam.
    Takov pesok I plaza nema nikade vo Gr, plus zaliv e, branovi I veter nema nikogas.
    Daleku e, pa pod 10-12 dena ne se isplati.
    Kolku e seloto golemo, tolku lezalki na plaza ima.
    Osven dve prodavnici za osnovni raboti I 3-4 taverni so vkusna hrana NISTO drugo nema.
    Garantirano ubav pomin so deca pod 3 godini.

На Dust, wings и mariz им се допаѓа ова.
  10. TutiFuti

TutiFuti Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    3.764
    Допаѓања:
    34.036
    Ние баш кај што бевме сместени во Star club имаше бебиња и деца во сончев брег, и баш затоа сакав да се консултирам тука.

11. duffi

duffi Форумски идол

Се зачлени на:
    14 април 2011
    Пораки:
    12.745
    Допаѓања:
    145.185
    Ова ми е искуство како јас ја доживувам Бугарија. Ама ако вие мислите дека е соодветно за вас , во ред е. :)
    Мене ми е гужва и галама во Сончев Брег.
    Бебче би носела во некое мирно село на краците. Каде водата е бистра и до колена,да се радуваме сите на морето.
    Одмор каде има плажа ,а треба да се бањам во базент , не ми се допаѓа.

На Dust и PUPICA им се допаѓа ова.
  12. TutiFuti

TutiFuti Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    3.764
    Допаѓања:
    34.036
    Ќе видиме баш гледам и понуди за Хрватска,ако не тогаш останува Грција.

13. MissDior

MissDior Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2011
    Пораки:
    1.204
    Допаѓања:
    10.111
    мене еден од критериумите за место за одмор ми е и близината до аптека и педијатар/ амбуланата, бидејќи како неискусни родители никогаш ен знаеш што може да се случи. Можеби некој ќе помисли дека сум параноична, ама така сум раат

На TheSecret му/ѝ се допаѓа ова.
  14. PUPICA

PUPICA Форумски идол

Се зачлени на:
    11 јануари 2015
    Пораки:
    3.027
    Допаѓања:
    97.226
    Јас би ти го препорачала Сани ресорт/Сани клуб.Мирно,морето сон,бел песок мислиш брашно:Dво околина борова шума,влезот во морето плиток да пуштиш дете цел ден да шлапка да не го мислиш,игротека и аниматори за мадам,95% странци оти бајаѓи солено за наш стандард,но не и за Немци;)нема да згрешиш.И што е многу битно,многу блиску до граница.+-200 км.
    П.С.Јас би одела ама:swear::cash::tmi:.Сум летувала во близина од тука,па оттаму описот...

На danichap, tarantula, Dust и 5 други им се допаѓа ова.
  15. kallias

kallias Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    3.782
    Допаѓања:
    6.985
    Definitivno se slagam so tebe za Sani..I mene mi e son da odam na 2-3 dena tamu ama cenite se tie sto ne ni dozvoluvaat :(
    Sum bila na plaza samo i sum voodusevena :inlove:

На TutiFuti, MissDior, danichap и 2 други им се допаѓа ова.
  16. Dust

Dust Game Over

Се зачлени на:
    27 септември 2011
    Пораки:
    11.759
    Допаѓања:
    172.997
    И јас се сложувам за Сани.. има клубче за деца и "клуб" за бебуши од 4 месеци :)
    Порто Сани и Сани клуб се најдобри за ова, Сани бич според мене не толку :)

Патем..
    Eagles palace, Ikos oceania isto taka

Последна измена: 27 февруари 2017
    На danichap и PUPICA им се допаѓа ова.
  17. PUPICA

PUPICA Форумски идол

Се зачлени на:
    11 јануари 2015
    Пораки:
    3.027
    Допаѓања:
    97.226
    Значи Дани ако се одлучи за Сани, очекувам нешто во знак на благодарност:D
    Прва бев што предложив, останатите само ме поддржаа:!:;)

На TutiFuti, Dust и danichap им се допаѓа ова.
  18. tarantula

tarantula Популарен член

Се зачлени на:
    14 декември 2009
    Пораки:
    279
    Допаѓања:
    1.280
    Jas bi sakala Tasos da odam a togas(juli/avgust) beba bi bila 6m...Ima nekoja iskustvo da sppdeli so ostrovcevo vo kombinacija so beba?

19. simonka93

simonka93 Форумски идол

Се зачлени на:
    29 март 2012
    Пораки:
    3.254
    Допаѓања:
    72.709
    ние бевме сами на крај на август/почеток на септември, и мислам дека е ок но не и најпогодно за со бебе. Бевме сместени ви лименарија, комарци немаше, тивко без многу гужва. Мана беше што плажите не беа убави,и длабока беше водата

20. mona22

mona22 Популарен член

Се зачлени на:
    20 јуни 2010
    Пораки:
    684
    Допаѓања:
    1.858
    Ние бевме во неи пори местото е преубаво со широка плажа и ситен песок има и лежалки но и празен простор да се сместиш сам, за оваа година нешто мм не сака да одиме бидејки бебето во август ке биде 8 месеци и вели дека е мало па оваа година да не одиме. Дајте ми предлог каде може со бебе да се иде и да не е многу далеку, ке го убедам да идеме 100% уште сега ми се оди

На mariz му/ѝ се допаѓа ова.