Воопшто не е за со дете. @Калатеа што не одите Метаморфози? Јас гледам за таму и Никити велат за со деца е ок
Сум била Полихроно со другарки пред некоја година. Таму па ич не би одела. Плажа тесна, тепачки беше лежалка да фатиш, водата очај. Едина добра страна беше што е ефтино место па за некој со помал буџет ќе биде ок-ем море ем не е скапо. Здравје пројде овој одмор, наредна година ќе се ангажираме повеќе за некое боље место.
Има ли некој искуство со хотелот: Xenios Possidi Paradise Hotel се мислам да уплатам за сега крај на август почеток на септември би одела со две мали деца, бебе и 2 годишно дете, ме интересира каква е услугата, плажата пред хотелот, општо местото.
Сум била во Dolphin beach хотелот што пред Xenios , плажата и водата преубави се, местото е многу мало само таа улица е..ама за со 2 мали деца таман..овој хотел Xenios е со повеќе ѕвезди сигурно и услугата е поубава иако и јас во Dolphin beach беспрекорно беше се и услуга и чистота на хотел, а што е најдоброто на самата плажа се , ручаш вечераш покрај море..нема да погрешите..убав одмор!!!
Се мислам затоа што читам критики некои се жали од храната некои не се жали па чисто ме интересира мислење.
Женски како е со каши низ Грчка има, нема избор ? Да се напунам од овде или може и таму да аи купам? Инаку Никити одиме. Фала ви
Дефинитивно од овде. Нема избор и скапи се. Секаде каде што видов имаше 2-3 врсти и беа над 2евара. Исто и во Лидл беа 3 врсти од Нестле и таа цена беше. Можи во аптека да има повеќе не знам, ама цената ќе биде таа.
Имате ли да предложите сместување во Грција со вклучен паркинг за со мали деца, барав во олимпијада ама цените некако високо 75-85 евра дали дека во последен момент барам не знам, барам за сега 29ти натака
Od polihrono beach do krajot na mestoto e siroka plaza nema guzva i cisto e. Vie togas u zizata ste sakale da bidete kaj sto e najtesno
Искрено ние секаде го носевме блендерот со нас и воопшто не се срамевме да побараме нешто плус за бебе, во ред сега може нема баш манџи ако правиш како дома ама ако пак не сакаш купечко, од овошја каши можеш да правиш сама.
Мајки какви играчки му носевте за на плажа на малите дечиња? 16м е и освен коцки, книги за во вода, животинки, количиња, кофе со лопатка грибленце и фигури, ич немам идеја шо можи да му земам. Ќе му се здосадат 100% 7 дена само со истите играчки по цел ден. Или многу се филмам дека ќе седи на едно место и ќе игра?
Само кофа за песок и автомобилчиња, можи едно 5-6 и само со ними си играше Ти од појке си му земала охоо Едит Не седеше на едно место си се бркавме во песок а мн слабо сакаше во вода да влегува Се терсене ова моево