Е баш ради тоа сакав гледав дека има такво божиќно село многу украсено со триста чуда децава сигурно би биле воодушевени, па се мислев да појдеме на продолжен викенд периодов, само треба да видам да се прогуглам за сместување.
Препорака од лично искуство за хотел во Грција за летување со мало дете и бебе? Барам нешто не многу далеку, да е на сама плажа и да нуди полн пансион/AI. Понудиве од нашите агенции кои ги разгледав се претежно само со појадок.
@Sofi.ja , имаш искуство со хотелов? Според рецензиите има два дела и старото крило кое го нудат нашите агенции било ужасно. Гледам дека има и нова зграда и за неа рецензиите се ок, ама би ми значеле лични искуства
Не сме биле. Лани сакавме ама немаше слободна соба во терминот што ни одговараше. Во план ми е годинава. Од блиски што идат повеќе пати до сега, само пофални зборови имаат.
Јас планирам во порфи по 3 пат да идам, година ипол ќе ми биде малата, можда полн пансион не, ама полу пансион како и до сега сигурно. И не планирам 7 дена да се мрднам од таму. Не сум била во пик на сезона, ама пред сезона е супер, се надевам дека и со фул капацитет кога се нема да се разочарам. Заборавив и Вергос е на плажа ама собите се многу мали и храната им е просечна. Диапорос хотел се по ок.
Некој да бил со мали дечиња во Неи Пори? Најмногу ме интересира за плажата како е и дали има што дс се прави навечер дс се сврти еден круг (за поголемото да има некоја занимација). И со комарци како е? Порано прашував по луѓе што одеа без деца некои викас дека има ко арци некои дека ниеден немало, доколку сте биле и имало/немало комарци, може да кажете ве молам кој период сте биле?
Мене лично не ми се допаѓа Неи Пори, но навечер за деца и за возрасни има занимација колку сакаш, се и сешто има, нема да можете да се вратите во апартман. За комарци не би се замарала, зависи од време, зависи од период. Ние кога бевме немаше на почеток на август. Лани бевме во Никити цела недела комарец не видовме. Една вечер бевме до Неос Мармарас одалечени се 15 км потечени се вративме сите во Никити. Муабетот ми е дека неможе никој сигурно да ти каже за комарци.
Одлично е за деца Неи пори. Плажа широка,песочна,во вода добар дел со плитко. Навечер има занимации луна парк,апарати со мечиња, картинг, трамполини,банџи...нема да ви биде досадно. Со комарци немавме проблем,редовно пред излегување се прскавме. Се зезнавме во соба многу не внимававме па го искасаа малиот,но купив гел од аптека и му помина.
Девојки предлог место за зимување? Малата 2 години скоро е па стварно се мислам каде одиме. Копаоник, Пониква, Банско ? Немам идеа не сум била јас на ниедно од овие ама некако Копаоник ми е увртено
Убаво место е Никити , во однос на близина на маркети , ресторани , шеталишта, доктор и слично. Ветер ништо посебно немало барем јас кога сум била. Плажата во Никити не е ништо посебно, далеку од мои стандарди за убава плажа, но околните плажи се многу убави. Ние го користиме како база. Прв пат бевме кога имаше малава 7 месеци, ама шетаме по околните плажи, тие што се некаде на 10-15 км од Никити, со тоа што се враќаме во апартман во најтоплите саати.
Mom's Дајте некој хотел со спа ма накај Банско, Боровец или друг предлог. Го гледав Рилски па пред да кликнам резервирај да разгледам нешто друго