Сте биле ли како е за влагање одмс е плитко или длабоко, не сме биле а вака што гледсв да баш ме бендиса
Пред Никити втор крак. Сега кога ќе размислам почеток на јуни ќе одам, тогаш сигурно ќе се бањаме сите, а колку може да е температурна разлика.
Лани бевме средина на јуни и водата беше ладна. Едвај јас се бањав, малиот првите денови влегуваше од радости ќе направи брррр и се мота во пешкир. Како резервиравте и колку плативте? All inclusive или? Прашувам зашто на букинг ми дава 2000е за јуни, за Никити па и too much е.
Преку агенција ти е поевтино, на боокинг горат, рачунај 30% помалку ќе ти дојде од таа цена. Нас ни е 600 евра мислам за јуни пп.
2021 бевме ние средина на јули резервиравме преку букинг . 9 дена со доручек и вечера плативме 1200 евра.
9 дена беа едит направив баш. 2021 беа океј цените зошто уште имаше корона и бараа да си вакциниран. Сега е бајаги поскапо.
Цените годинава се ненормални. Лани во хотел во Калитеа беше нешто под 1000е, а сега за истата соба и истиот период 1900.
Имаш по агенцииве многу ефтини понуди за хотели за јуни, баш имаше еден хотел во Уранополи околу 500е беше полупансион за двајца возрасни.
Мамаситас мислење за неи пори или пефкорори за одмор со две деца 1год и 4год?Или ваш предлог за Грција ама да е од поблискиве места
Зависи во кој период ќе одиш Пефкохори е убаво ама во сезона е премногу гужва, на плажата буквално е еден до друг. Неа пори убаво голема плажа ама врие од комарци.
Во сезона,средина на јули.Искрено немам појдено ни таму ни таму.За пефкохори не викаат пријатели затоа се мислам инаку не ми беше како опција.Полихроно и ханиоти не ме бендисуваат за со деца па дека и пефкохори е тука затоа реков да си прашам
Искрено не ти препорачувам јули од тие три места според мене Пефкохори е најнеубаво и најтесна плажата.