Фала ти,претпоставив дека е исто како полихроно и ханиоти.Полихроно повеќе ни без деца не би пошла а не па со деца.Плажите не ми се допаѓаат
Каква е плажата? Ние сеа го гледавме хотелов најверојатно тука ќе уплаќаме ама некако на слики плажата е негде ок негде ко прљава делува.
Имам слики од плажата негде во темава назад. И нас еднаш ни се погоди некоја прљавштина. Не можеш тоа да знаеш, сегде може да се случи, ветер, струи, тоа е, еден ден може да е солза, наредниот со ѓубре. За водата зборев плажата е сосем ок.
Здраво, ве молам за препораката хотел во Грција од кој сте задоволни за со бебе 1 годинка, по можност да е блиску до плажа ?
@eli25 ќе може да ми испратиш контакт од вилата кај Марија, во Сивири? Го меркаме Сивири годинава, а Зефирос полн уште сега..
Blue dream камп на прв крак во Сани преубаво,препорачувам.Само во овие убавиве кампови забегаа со цените грциве, еден ден во камп чини колку еден ден во апартман
Кампинг Кастело ептен го препорачувам, ама не знам како се со слободни места, ние пред нова година букиравме, ова ќе ни е втор одмор таму. Ние не бевме во камп приколка, бевме во куќарките, сами си правевме јадење, блиску има Лидл, тој одмор ни беше ептен уживање. Блиску е плажата, топла вода, лулашки, големи палми со сенки природни... Ние кога бевме малото беше 9 месеци.
За Македонија со бебе топло препорачувам на Преапанско езеро. Водата топла, многу плитко, плажата во Сливница е средена и убава, полно е со дечиња, идеално.
Никаде ама сепак закажав за пасош и за мене и за бебе зашто сестра ми ми труби да појдеме на некој ден во Грција. Дојран секако не ми бега во викендица. Сакам да кажам, без логистика од фамилија не одам, зашто бебе тогаш ќе има 7-8 месеци. Ќе видиме како ќе биде.
Ние лани бевме тука https://www.aggelina-nikiti.gr/en/ Плажата е преку улица, одма тука почнува шеталиштето, локацијата е ептен добра, апартманите чисти, сопствениците тука за сѐ.