Успеавте да резервирате и во кои објекти? Гледам во некои има кујна а во собите за 2ца нема. Пример ние сме со мало, тогаш би било 2 години. Ама по тоа што гледам соба за 2ца нема да одговара пошто нема кујна. @Speechless , што елементи од кујна имаше?
Резервиравме mobile home во јануари.Во нив има две соби, кујна и вц. Брзо бараа другари место се беше фул. За соби не знам како е
И ние резервиравме окулу нова година. За елементи од кујна ако беше малечко самото куќарче имаше скоро се, ние како што спомнав готвевме често. Имаше мијалник, доволно место во самите плакарчиња окулу неа за се, и плински плотни. За релна не сум сигура дали имаше (мислам дека да) Исто и доволно чинии, вилушки, ножиња, лажици, чаши.. Буквално ништо од дома не носев, освен бокал за топла вода бидејќи малото формула ми пиеше сеуште
Каде да се оди со бебенце 3м сега во Април? На два три дена, во Грција. Предложете убаво, чисто место?
Дечки, резервиравме сега хотел во Сивири и во Никити, имаме со опција за одкажување додека не се одлучиме каде. "Големава" им 3години, бебе ќе биде 3 месеци. Според вас кое од овие места е подобро за одмор? Не сме биле ни на едно од овие.
Сум била на двете места супер се ама повеќе сум за Сивири. Фамилијарно место е и водата е плитка . Плус ми се допаѓа што на плажа со лежалки си нарачуваш пиење над е евра и бесплатни се а и исто имаш и место да ставиш пешкир ако не сакаш на лежалки да седиш.
Tolku bese mojata koga beshe prv pat na odmor vo Turcıja. Preubavo pomınavme cel let go prespa Inache skoro sıte hotelı tı se odlıcnı
Мами давајте предлози за одмор со 2 годишна немирка. сакам мирно местенце, близу плажа, по можност со дворче. и предлог апартмани.
Летот нема да е ич проблем, темпирајте да не е спиенo предходно и ќе со заспие. фала ви девојки, тој хотелот во Никити ни е со приватна плажа, другуот е на 800м плажата така даа.. највероватно ќе се оди Никити за да не се малтретираме колку толку со бебе.
Ние неколку години по ред одиме во Дионисос. Мало место пред краците (меѓу Неа Флогита и Неа Мудања). Плажата е солидна, местенцето е идеално за со мали деца зошто се 4-5 реда куќи и нема далеку од плажа. Има неколку таверни и кафичи, мини пазарче, плоштадче и убаво организирани лулашки. Близу има Лидл. Она што мене ми одговара е дека е блиску и нема многу пат па за со мали деца е одлично. Со големиот првиот одмор го теравме во Торони, ама многу пат ми е, а сега со две деца нема шанси да се нафатам на толкав пат особено што незнам бебе како ќе се однесува. Со големиот немав проблем, ама со него од два месеци до одморот имавме веќе 5 долги вожњи, па знаевме дека нема да има проблем. Уште оваа година сигурно ќе одиме таму, па здравје од догодина може ќе бараме друга дестинација.
Ќе прашам тука Како ги внесувате 2,5 годишни во вода? Лани летото имаше една гума со стреа како дубак, мислам дека голема ќе е за таква. За ова лето сакам да земам обична гума и мускули. Ама барам некоја гума со потесен отвор зошто слабичка е мојава Каде да најдам таква?