Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Каде на одмор со бебенце?

Дискусија во 'Бебе' започната од gorda, 9 мај 2013.

1. MissChievous

MissChievous Форумски идол

Се зачлени на:
    5 март 2015
    Пораки:
    4.447
    Допаѓања:
    24.995
    Некој што бил период 17ти - 24ти септември да сподели искуство какво било времето во Полихроно?

2. Cherry79

Cherry79 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 март 2021
    Пораки:
    1.147
    Допаѓања:
    1.646
    Јас одам секоја година втора половина на септември, веќе 20 години. Е сега одам обично Јонско и таму е потопло, но минативе две-три години на втор крак одиме во септември и убаво време ни се погодило. Температура не се качува повеќе од 30 степени, а водата е претопла. Е сега секоја година кога одиме ни се погодил еден дожлив ден, на Јонско може ноќта да врне со страшна бура, а утрото да не си ни свесен дека врнело, додека на краците тој ден е секогаш ладен и цел ден може да е дождлив.

На MissChievous му/ѝ се допаѓа ова.
  3. lia22

lia22 Популарен член

Се зачлени на:
    30 јуни 2010
    Пораки:
    1.325
    Допаѓања:
    2.668
    Majki dajte predlog za prodolzeniov vikend so dete od 21mesec.
    Se mislam za nekoi termalni vodi, no neznam kade bi bilo ok za so dete, mnogu saka voda
    Moze i nekoj drug predlog od vash prestoj nekade niz nashava drzava

На sani99 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. fana

fana Форумски идол

Се зачлени на:
    7 август 2012
    Пораки:
    16.257
    Допаѓања:
    112.389
    Предложете ми место во Грција слично на неа пори за со деца...
    Значи тивко место, широка плажа без окупација од лежалки, да нема дискотеки, да има катче за деца со лулашки и слично, да има шеталиште ко во неа пори и морето да е убаво и плитко ко таму. Најважно е да не е предалеку од Битола да е макс 3.5 часа возење.
    Фала :bow:

На sani99 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. tanjaaa

tanjaaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    490
    Допаѓања:
    2.333
    Ставрос, Аспровалта, Неа Врасна.
    Сите три градчиња се наоѓаат во близина. Ние сме биле сместени Неа Врасна (претежно туристичко место со вили за издавање и таверни и ресторанчиња со пристапни цени) само што многу често морето е со бранови и нема голема површина на плитко.
    Ставрос па е идеално за деца. Има многу да одиш за да стигниш до подлабоко. Топла вода и чиста долга плажа. Исто пристапни цени - таму често одевме за плажа.
    Аспровалта па одевме за вечерно шетање. Има кафичи, ресторани, продавници. Поживо е.
    Има и Лидл во близина на Врасна
    Јас Неа Пори не го сакам заради комарците. Една година буквално не изедоа

6. bella12

bella12 Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2015
    Пораки:
    1.367
    Допаѓања:
    7.665
    Ние лани бевме ставрос, и оваа година сум во план заради бебето. Од дојран ни е 1,5 часа возење.
    Бевме кај платана плажата сместени и е доста плитко и песочна е внатре. Сместување во тој ден на плажата имавме. Во споредба со краците беше поефтино.
    Има и нов дел спрема врасна што е има нови вили /хотели и се директно на сама плажа, но таму не знам каква е водата внатре, иналу надворешно плажата беше средена.
    Има шеталиште, луна парк, парк со лулашки што исто ми е битно заради поголемото дете.
    Кај што бевме сместени на тој дел на плажата имаше од шанкот музика но скоро и да не се слушаше до собата.
    Исто и олимпијада, после ставрос е, но таму како да нема некои занимитости за по големките деца.

На sani99 и fana им се допаѓа ова.
  7. brm_brm

brm_brm Форумски идол

Се зачлени на:
    13 декември 2016
    Пораки:
    5.333
    Допаѓања:
    5.237
    пиши ми во лп контакт/линк од сместувањето.

8. bella12

bella12 Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2015
    Пораки:
    1.367
    Допаѓања:
    7.665
    Elena karnali pobaraj ja na fb preku nea bev vo stavros, a vo olimpijada preko anastazija paruseva.
    I dvete se korektni. Vo stavros ne sum vas za smestuvanje vo centarot kaj setalisteto, od edna strana e bucno od druga mu doagja malku plazata daleko, barem na taa plaza kaj sto odevme nie. Zatoa odbrav smestaj podaleko od centarot. Inaku peski odevme sekoja vecr do tamu okolu 30min neka bese. Poveke nemase.

9. brm_brm

brm_brm Форумски идол

Се зачлени на:
    13 декември 2016
    Пораки:
    5.333
    Допаѓања:
    5.237
    ка контактирав anastazija ама некако тоа шо ми прати многу стар намештај ми се виде.

Бил некој преку нејзе во олимпијада?

10. bella12

bella12 Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2015
    Пораки:
    1.367
    Допаѓања:
    7.665
    Да бев пред 4години таму и баш преку неа накдов смештај. На сама плажа беше куќата, на шеталиштето. Мебелот беше стар, но чисто беше. Тогаш плаќав околу 55е од вечер, некаде 12-13 јули бевме за трокреветна соба со кујна. Кујната беше посебна просторија не кај што се креветите

На brm_brm му/ѝ се допаѓа ова.
  11. brm_brm

brm_brm Форумски идол

Се зачлени на:
    13 декември 2016
    Пораки:
    5.333
    Допаѓања:
    5.237
    плажата во олимпијада песочна е?

12. bella12

bella12 Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2015
    Пораки:
    1.367
    Допаѓања:
    7.665
    Да, може да имаше некое камче, но во глобала беше песок. И плитко е. Ако отидете таму прашајте каде да внимавате за ежовите обично околу мостот беа, на камењата.
    Ние повеќе одевме на плажите после олимпијада накај 3ти крак што се.

На brm_brm му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Sailorgirl

Sailorgirl Истакнат член

Се зачлени на:
    22 октомври 2021
    Пораки:
    142
    Допаѓања:
    432
    Предложете место и преку која агенција смештај, некаде каде е блиску плажата и песочна и чисто морето, за почеток на јуни, со детенце од година ипол. :)

14. forumce

forumce Форумски идол

Се зачлени на:
    22 февруари 2017
    Пораки:
    8.625
    Допаѓања:
    39.753
    Неи Пори

15. Mini90

Mini90 Популарен член

Се зачлени на:
    2 септември 2014
    Пораки:
    570
    Допаѓања:
    2.199
    Женски дајте предлог за одмор со 3 и пол годишно дете во Грција. Го гледав Неа Каликратиа како опција ама не знам... :)

16. Inamya

Inamya Популарен член

Се зачлени на:
    8 јануари 2020
    Пораки:
    1.475
    Допаѓања:
    4.281
    Лани бевме тој период во Полихроно, со 3 ипол месечни бебиња. Мене плажата воопшто не ми се допадна премногу тесна, гз преку глава, сите туристи беа Македонци и Срби, времето беше топло околу 30 степена, плажата не е со ситен песок. Не би се вратила повторно. Но сепак тоа е мое искуств...

17. MissChievous

MissChievous Форумски идол

Се зачлени на:
    5 март 2015
    Пораки:
    4.447
    Допаѓања:
    24.995
    Сум била претходно, ама не тој период. Не ми се виде толку лошо, ме подзамисли. Тој период имам одмор за жал, малце ми е страв ладно да не е. Иначе, ќерка ми тогаш ќе има тазе наполнети 2 години. Јас па се надевав дека барем тогаш нема толку гужва да има...

18. Inamya

Inamya Популарен член

Се зачлени на:
    8 јануари 2020
    Пораки:
    1.475
    Допаѓања:
    4.281
    Премногу беше гужва, особено пензионери 60% 40 беа со бебиња/деца. Времето ни се погоди убаво и топло беше. Дали дека имам видено поубави места мене плажата конкретно не ми остави впечаток за жал, но сепак ќе речам тоа е мое мислење...

19. Ano

Ano Форумски идол

Се зачлени на:
    4 октомври 2016
    Пораки:
    9.025
    Допаѓања:
    40.354
    Ако го гледаш тој дел тогаш подобро ти е Неа Флогита или Дионисос според мене.

На Mini90 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Anturium

Anturium Популарен член

Се зачлени на:
    4 декември 2020
    Пораки:
    2.905
    Допаѓања:
    6.135
    Мајки плажата во Никити со камчиња е кога влегуваш во вода или песок?