Тоа е ок , ние август ми иде работа да сменам ради тој одмор секоја година две недели во август и тоа е тоа , во најголемите гужви и најскапите цени ...
За немирковци топла препорака: https://www.booking.com/Share-DWc2Zn Моите беа, многу досадно место, препензионерски дури и за нив што отидоа со таква намера.
Во кое точно место? Мене пефкари и потос колешка ми ги фалеше и срби вриело во близина на лименарија ама уште не сме решиле и ние ако идеме јуни ќе мора..
Во Макриамос, близу главниот град Лименас ќе идеме. Претходниот пат бевме сместени во градот и шетавме по плажите на северна и источна страна. Јужно и на запад не знам како е. Во Лименас имаше многу Романци.
Баш ќе го разгледам фала сте биле во јуни претходно како е водата мене највеќе за тоа ми е дека остров да не е поладничка иначе со цени секогаш острови е по окау се него крациве се испозанесоа…
Водата беше топла бидејќи на некои плажи во водата одиш одиш и уште си во плиткото. Идеално за деца и не е гужва во водата.
Мајки давајте идеја за играчки и занимации за на плажа за 7+ бебе. Базентче купив, што друго? Тие лопати и кофи за во песок корисни се? Да се растражам со време на али експрес
Мало е за кофи и лопатки, освен ти ако не сакаш да му потураш песок и вода и да си правиш замоци. Ама и нема мн да седите на плажа. Земи си играчки што си игра дома, гумени/пластични, истури ги во базенчето или шаторче земи и во шаторче истури ги и тоа е. Земи гума бебешка, ќе се бањате, па ќе јадете, па ќе спиете и после во жешкото ќе се приберете од плажа.
АлиЕкспрес € 5,30 50% Off | Baby Float Sleeve Floating Swimming Safe Jacket Buoyancy Vest Kid Swim Equipment Arm Band Foam Pool Toys Life Vest https://a.aliexpress.com/_mqskFJI
Јас ваква и земав од Солун лани пошто е баш за бебиња. Не знам дали има кај нас или види дали има слично на али. Со базенчето не би во вода. Ако земаш од тие со дупки за нозе види дали пишува за која возраст се, пошто може да му се големи.
Ништо не ти треба, ниту базенче. Само што ќе дојдете на плажа , навака натака , бебе во вода со вас, искачате, пресоблекување , јадење , бебе куп, вие раат кафе или пивце. Се буди , ово оно, пак во вода , уште малку на плажа, се враќате во апартман, бањање, јадење, бебе втора дремка. Поручек втора тура. Ова ќе ви биде најраат одмор. Следна година кофи и чуда и нема раат кафе.
Ејј како убаво го опиша, ми се оди уште сега Добро, имам уште едно ама се надевам и тој ќе биде мирен како лани.