Ај предлог за смештај во Никити? До плажа да е и да има посебно спална и дневен престој со кујна и тераса
@Speechless или било кој друг што знае, како е со плаќање во Кастело во маркетот и ресторанот, само кеш или примаат картичка? Какви се цените и дали е добра храната?
Храната е прекрасна, воодушевени бевме, цените им се малце повисоки од други таверни/ресторани во грција, не знам годинава какви ќе се. За со картичка во ресторанот сигурно плаќавме, а за маркетот не се сеќавам, мислам да, ама не сум сигурна
Како е Сивири за со 2 годишна немирка? Плажа, шеталиште, доктор? Во зефирос апартмани во сивири сте биле?
Здраво, читав постари мислења, па сакав да те замолам дали можеш да ми дадеш контакт од смештајот во Никити? Ти благодарам однапред❤️
Некој да не бил амоуљани островче кај 3 крак грчка како е да сподели? Гледам го нудат доста а и по слики фино личи,.. искуства за со бебе?
Здраво Ако може да ми предложите каде би било поубаво за одмор со бебе 1 година, се мислиме Фурка или Неа Каликратија,можеби и Неи Пори. Битно ни е да има ресторанчиња, аптека, лекар за секој случај, да се прошета негде навечер и се разбира чиста и песочна плажа. Фала вии
Сум била но пред бебињата да се родат Многу убаво мало островче, мирно, плажите сите со ситен песок и широки, водата ептен убава, едино што мора со кола на плажите да одите освен на градската (не ми се допадна таа)
Да ми предложите место (и всушност да ми кажете дали воопшто и да се нафаќам на орово ) за одмор со бебе од неполни 7 месеци? Планираме да одиме (ако одиме) во јуни мислам дека не е баш најтопло тогаш за разлика од јули и август, па да ми кажете кое место би ни било најпаметна варијанта. Однапред благодарам
Јас се нервирам што повеќе не шетав дур беше бебе, полесно ми беше. Ќе си одите на одмор нормално, само ќе пазите на основни препораки. Место каде да одите е мн индивидуална работа, каде и да одличите ќе си најдете солиден смештај. Лично стално барам да е прв ред до плажа или баш на плажа(да нема улица), последниве години ми се ужива па барам хотел да е за да има и јадење, а не да готвам и сакам мирни места, за мене е идеално Вурвуру.
Zdravo na site Nie zakazavme odmor od 5ti juni so 8mesecno bebe vo nea potidea apartmanot ni e odma do plazata sakam da prasam da ne e mnogu rano i ladno malku panika me faka kako ke bide inace preporaka od pedijatar bidejki mnogu spusta bronhit da odime na more sto e mozno poveke denovi pa jas ne cekav 2pati da kaze odma rezerviram nea potidea sum bila koga bev devojce i togas vidov deka se poveke bea familijarni po plazite so mali deca i e mnogu mitno mesto
Да баш гледав ептен не бендиса вака по слики плаживе сон,ама патот ни е некако многу далку искрено затоа го тргнавме од опција здравје ќе му дојде ред вајда хах
Никој не може да знае какво ќе биде времето во јуни. Водата дали ќе биде топла зависи и од мај каков ќе биде, ама како што тргнало не мислам дека ќе биде баш топло. Битно е бебето само да го диши морскиот воздух, какво и да е времето.
мами дајте ми предлог вили во грција за со мало дете, по можност со двоче и близу до плажа. на краците или неи пори тој дел.
Втор крак ми се поубави мене него неи пори, не сакам толку отворено. Во Вурвуру ти се многу убави сите смештаи на плажа со двор и реквизити за деца ама секогаш се испобукирани. Јас обично прашувам кога има слободно па тогаш се прилагодувам да одам. Ако сакаш ќе ти пратам во порака маилови што имам.