Не, бевме пред 2 год, многу бранови имаше, местото неубаво, хотелот беше убав чист, храната супер ама не би одела пак, лани бевме Орикум, после Валона е, задоволни, пак ќе одевме да не бев пред пораѓај. Пасош за Албанија за деца/бебиња мора.
Шпиле бевме лани на 3/4 дена со дете од 3 год. Годинава ќе одиме пак, детето сега е 4 год, бебето е в’стомак Се сместуваме во еден од тие хотелчињата шо се дирек во прв ред на плажа, заради влечкање гуми, базени, кофички итн. Местото важи за место каде што цело време има бранови и тоа големки. Лани мојата ќерка со другарката напраја огромен кеф, додуша и ние големите. Ама и лани а и годинава одиме само на неколку дена, за 10дена мислам дека би ми здосадило. Местенцето е премало, има еден мини забавен парк, некој кафич, пешачка зона за корзирање и тоа е. Во таа боровата шума е полно ресторани и за преку ден во најжешкото е добро за тргање од сонцето, а да не се прибираш во соба. Вооглавно ова е мој впечаток за таму.
Мене овој спреј ми беше многу лесен за размачкување. Или од ДМ имав земено рол он и тој лесно се нанесуваше. Ама сепак Хелиокаре е поасален.
Ели јас ја мачкав со sundance жолтиот и белиот за сензитивна кожа од ДМ. Супер се размачкува, не е скап и не се вцрвене. Дури малце исунчана убаво ми е
Прв крак, сите се добри ама искрено јас би одела на вториот крак поситен песок и убава вода баш е за деца. Јас со моето прв одмор на 9м во Ханиоти бевме и искрено супер пројдовме само земи си дубак за во вода и ќе нема гајле.
Во ставрос кои плажи се убави, ама да може со наш чадор? Лесно се наоѓа паркинг и дали се наплаќа? Во врасна сме и искрено многу ми се допаѓа, баш одмор одмор, ама брановите Едни срби овде ми ја кажаа Казани плажата. Па да тркнеме и до таму. Не ми се возика накај Олимпијада. Детево не сака ич да се вози.
Ставрос накај платани, од кружниот право, на излез спрема олимпијада му доаѓа. Плажата од центарот на Ставрос е некој си пола саат пешки ( не е далеку од самиот град). Има место за паркирање, барај на гоогле мапс екстази бич бар, за плаќање не плаќавме. Има место за твој чадор и од екстази бич барот па надоле се по плитки плажите, додека во центарот се по длабоки плажите.
Тамам на муабетот за Ставрос, Олимпијада, некој со искуство во поново време за Олимпијада? одиме за брзо а јас никогаш не сум била...има по форумов мислења ама постари се, некој да не бил скоро? Каде е најубаво за одење на плажа? Околни плажи за посета? Шетање до Ставрос? Цена на лежалки? Некаква забава за мали дечиња? Било какво мислење би ми било во корист зошто јас не сум била никогаш...со детенце од 2.5 години сме