Има бранови, не секогаш, зависи како ќе ти се погоди. Парга не е за со мало дете, сивота мене не ми се свиѓа, мада имаш плитки плажи, на островите исто не би идела со мало дете, затоа Врахос e предлогот. Инаку јонско е поладно секако од егејско, затоа покасно се иде.
За Врахос читав водата е веднаш длабока и заради тоа не ја препорачуваат со мали деца . И јас го гледав за одмор.
Ние лани бевме во Ксамил па не не фати стомачен вирус малиот има 4 години. Давав пробиотик пред да тргнеме и дури бевме таму и супер поминавме. Здравје и оваа година планирам исто.
Моите беа. Не е пречисто внатре и старо е се ништо немаат вложено. Они беа баш према плажата што гледа таа вила и тие студија. Единствено добро е што било мирно и немало многу гужва рачунај они беа крај јули почеток на август. Маана на плажата е што на периоди знаело да задува ветер од сите страни што може и чадор да ти летне. Мислам дека подобра опција ти е некое друго место. Мене Никити ми се допаѓа.
Иако бараш предлог за местенце на Јонски брег, сепак мислев да ти спомна Кипар - ние лани бевме со двегодишно дете и многу убаво си поминавме. Плажите се чист песок, климата е убава, немаше комарци, милина.
Колешка моја лани беше со мало дете, задоволна беше не било лошо рече иако не беше нешто воодушевена од храната.
Дали некоја од вас патувала низ европа со 9месечно бебе? Како поминавте во авион? Совет за пакување, што ви помогна и што ви дозволија од храна да пренесете горе?
Сте биле Сивири во мај, какво е времето? И ако имате да предложите смештај би ви била многу благодарна.
дајте ми предлог за хотелско сместување на сама плажа, со убава плитка плажа за со детенце 3 годинки, а да не е изгор скапо. за во грција, во близина Ги гледам цените за апартмаско сместување изгор, абе ужас цениве. Во Торони Blue Sea хотелот-старо крило сте биле? ок е смештајот и храната?
Колешка беше и баш е задоволна од се смештај солиден е сега зависи што барате а беа без детенце, храна топ
во сивири каква е водата, дали е постепено длабоко и дали има ветар? за со мало дете што е водна жаба
Во 2019 бевме во Торони и токму тој хотел, ќеркичката ни беше 1година и 6 месеци и тоа ни беше еден од поубавите одмори. Плажата е преку улица, морето ни се погоди ептен мирно и топло, храна во ресторанот имаше во изобилство и превкусна беше. Единствениот проблем беа комарците, штом седневме да вечераме сите бевме со спреј во рака бидејќи имавме чувство како некој да ги истура навечер. И друго, нас ни се погоди откажана резервација па плативме смешна цена меѓутоа комшиите до нас многу се жалеа на влага во собата затоа побарајте си слика од сместувањето. Поздрав