Мене ова супер ми дојде. Кои пелени се за во вода? Дали се мисле на тие splashers од памперс, акп не кои се ваша препорака. Благодарам однапред!
Jas telefonski broj preku viber. Direktno so gazdata. No vidov i libero imaat zakup ponudi, sto beruvam deka i preku niv ke e se super!
Здраво мајки! Кога прв пат отидовте на подалечен пат? Во план ни е во Септември да се вратиме дома на некој период а возење ни е некои 7-8 часа. Се припремавте нешто околу патот? Со какво седиште бевте на пат? Вака што сме возеле бебето или спиело или гледало низ прозор но не било повеќе од два часа.. Бебето веќе би имало 6 ипол месеци
Јас купив на бејби лав од ДМ, едно пскување и ми останаа. Тие се баш само за вода, затоа што пропуштаат те. не ја собираат мокрачата и да се дуваат туку баш се колку да не е голо и да не им тежат а сепак ако се покака да остане во пелената. Јас искрено не го знаев ова и ставив додека седеше на песок и гледам утоп песокот
Ако е иста цена па и поскапо на краците од Потидеа натаму , Флогита прескокнете ја. Морето е различно.
Јас претходните години користев од дм..бејбилав....ама лани видов дека и од слипи во Зегин има па оваа година за малото нив ќе ги пробам. А мислам дека и од памперс има ама не сум сто посто сигурна.
Слипи и бејби лав имам пробано, слипи се подобри и покомотни. Обичен немој во вода зашто ќе се нацица одма.
Majki 8 meseci e bebe i se mislime dali da odime na odmot Grcka na vtorite kraci. Da mi dade nekoj sovet na sto da vnimavam . Iskustva vasi bi mi bile dobrodojdeni . Fala .
Кое место го препорачувате во Турција за со бебе 7 месеци? Со големиот бевме во Сиде ,ама имаше 3 години тогаш. Сега со бебе ,ептен се мислам... Грција ми е поголем предизвик иначе...никако да се одлучам