1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Каде на одмор со бебенце?

Дискусија во 'Бебе' започната од gorda, 9 мај 2013.

1. Aschenputtel

Aschenputtel Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2012
    Пораки:
    1.391
    Допаѓања:
    7.972
    Не се доплаќа за уште една вечер, можеш да доплатеш за да излезеш од соба во 4 или 5 наместо во 12. Ние во Аланија пред 2г.така направивме, мислам беше 10 евра.
    Инаку, летовите се на полноќ, да, ама автобусите доаѓаат околу 7 да ве соберат, оти се повеќе патници и хотели, плус пат до Анталија.
    Ние 2 пати летавме со Сан експрес, мислам летот беше околу 12, а не собраа околу 7.

2. Giiirl23

Giiirl23 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 април 2021
    Пораки:
    523
    Допаѓања:
    386
    Со бебе бевте? Како го поминавте тој ден?

3. Aschenputtel

Aschenputtel Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2012
    Пораки:
    1.391
    Допаѓања:
    7.972
    Не, само сакав да ти кажам дека има можност да доплатеш за покасно да ја напуштеш собата, секако ако не е за други резервирана од тој ден. На рецепција ќе ви кажат.
    Сами бевме, доручек и ручек има и тој ден, бевме на плажа, си искористивме собата до кога можеше и после чекавме превозот.

На Giiirl23 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Secret-Angel7

Secret-Angel7 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    840
    Допаѓања:
    1.435
    Има некоја мајка да нашла сместување (само спиење) во Грција за 4ца (2 возрасни и 2 бебиња), а да е под 1000евра? Што им е годинава со цените? Лани бевме Вурвуру, годинава ми дава сместување за 10 дена 1700 евра. Ок е друже

5. MartinaMM

MartinaMM Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јануари 2019
    Пораки:
    459
    Допаѓања:
    717
    Пред 2 год бевме Турција, со тодлер и тоа што само што фрливме пелени, мене тоа ми беше пострашниот дел :lol:
    Инаку иако ја напуштивме собата во 12 цел ден користевме се, а имавме на рсдполагање туширање во спа центарот. Ние дека со дете си почнавме со средување од кај 17ч па си одмаравме низ хотел, а и вечера фативме од 18ч.
    Да во Неа Пори, 80€ од ноќ, читав низ темата и за многу помалку нашле таму годинава.

6. Luminary

Luminary Форумски идол

Се зачлени на:
    25 август 2017
    Пораки:
    2.638
    Допаѓања:
    44.925
    Луѓе ние уште се мислиме каде да одиме. Бебо ќе е 1годинка тогаш.
    Ја земаме и Црна Гора во предвид но не сум сигурна како ќе поминеме по пат, дека малку подолго е. :worried:
    И друго нешто сакав да прашам, имам малку анксиозност околу моментот, што ако бебе ми се разболи, крене температура и слично. Го помислував ова, ама и многу луѓе околу мене го спомнуваат тој момент, као "не одете толку далеку бла бла". Што мислите за ова?
    Нели не дај боже да треба лекар, но и да би требало, сигурно има болници, не одиме во пустина. (facepalm)

7. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.473
    Допаѓања:
    201.292
    Ич да не му ја мислиш и да не се стресираш, одбери си дестинација и уживајте.

На Luminary му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Carolin.

Carolin. Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2014
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    17.666

Ние ке одиме септември бебе прави годинка во август, јас би одела и после 7-8 зависи мм како ке биде со работа за да не е спарно и жешко толку, да може да сме поголемипт дел од денот надвор. 99% ке е Никити, ако не се промени нешто.
    За тоа ич не се замарај, ке си земеш што ти е најпотребно од лекарства можеш са извадиш приватно здравстевно за не дај боже(барем јас вадам секогаш).
    Да одите да се изнауживате и бебе ке се изнаужива остај кој што збори.

На мм сестра му лани беа Хрватска со кола, бебушка тогаш имаше 8 месеци, тргнаа вечерта кога заспа, стасаа сабајлето кога се разбуди.

На mache123 и Luminary им се допаѓа ова.
  9. MikicaBt

MikicaBt Популарен член

Се зачлени на:
    4 октомври 2019
    Пораки:
    1.236
    Допаѓања:
    1.401
    Јас една недела пред одење не и мешам со луѓе и со деца, големата не ја пуштам во градинка и досега сме избегнувале настинки да фатат на одмор. Сепак се вируси што се префаат па на тоа внимавајте. А и да настини таму ќе посетите доктор и плус сигурно и лекарства ќе си носиш. И недела до две исто давам пробиотик превентивно

На Luminary му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Maca Macka

Maca Macka Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јануари 2022
    Пораки:
    1.237
    Допаѓања:
    2.857
    Може контакт од апартманот?

11. TammiB5

TammiB5 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 декември 2023
    Пораки:
    710
    Допаѓања:
    1.539
    Има некој искуство за во Сивири во Грција? Планираме да одиме во Септември тогаш 6ипол месечно бебе

12. IRBBB

IRBBB Форумски идол

Се зачлени на:
    16 октомври 2019
    Пораки:
    8.291
    Допаѓања:
    33.574
    Ние бевме лани, мене ич не ми се бендиса местото, многу пензионерско за мој вкус.

13. Lavender13

Lavender13 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 август 2022
    Пораки:
    1.401
    Допаѓања:
    4.142
    Мајки како се викаше една српска страна за смештаи низ Грција? Никако да ми текне, а често беше спомнувана низ темава.

14. i13dk

i13dk Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јули 2010
    Пораки:
    696
    Допаѓања:
    834
    На Lavender13 му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Mandela

Mandela Истакнат член

Се зачлени на:
    27 декември 2022
    Пораки:
    1.118
    Допаѓања:
    1.759
    https://nikana.gr/
    Јас преку оваа резервирам

На Lavender13 и Isabela23 им се допаѓа ова.
  16. Isabela23

Isabela23 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 февруари 2014
    Пораки:
    252
    Допаѓања:
    153
    И јас.

17. Mom's_life

Mom's_life Истакнат член

Се зачлени на:
    17 септември 2021
    Пораки:
    1.058
    Допаѓања:
    4.029
    Ние бевме лани и годинава пак ќе идеме. :)
    Мало е местото (едно гиро, две три таверни и 4 продавнички) Апартманите се блиску до плажата. Дел слободен дел со лежалки е. Знае да фати гужва на слободните делови ама па сите се со тодлери и бебиња дојдени, на никој ништо не му смета. :D
    За плажа дома е топ, ако сакате да шетнувате повеќе не е. :)

На sani99 и TammiB5 им се допаѓа ова.
  18. TammiB5

TammiB5 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 декември 2023
    Пораки:
    710
    Допаѓања:
    1.539
    Нее, не сме за шетање, најбитно е да сме со апартманите што поблиску до плажа.. сепак сме со бебе кое заспива во 20:30 :D Не ни е до кафичи или шеталишта, живееме во прилично голем град, таман се враќаме тој период и за МК па ќе искористиме и до Грција. Највеќе одиме за плажа/апартман/плажа

На Mom's_life му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Bebce1

Bebce1 Популарен член

Се зачлени на:
    7 март 2020
    Пораки:
    1.468
    Допаѓања:
    6.238
    Да,оваа година претерале.Уште во јуни 100е од ноќ.

На komso му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Cherry blossom89

Cherry blossom89 Популарен член

Се зачлени на:
    5 април 2020
    Пораки:
    1.708
    Допаѓања:
    10.365
    Сакаме да одиме на одмор во Грција втор крак, беба ќе има 8 9 месеци, Август-Септември тој период планираме, препорачајте ми убаво местенце..со маж сме биле само Вурвуру, убаво мирно ми е и за со дете ама сакам и др места да разгледам, па препорачајте нешто...