Здраво. Сакаме септ да одиме на одмор мислевме Албанија ама ни рекоа за со дете не било таму. Па да ми кажете каде е боље? Инаку тогаш ке има 8м
Успеал ли некој скоро да букира Арменистис, Талата, Кастело или Митари? Евентуално некој да сака да се откаже од резервација? Од јануари им пишувам и ништо да се ослободи. Евентуално да предложите друг камп со вакви mobile house или бунгалови? Прифаќам и Хрватска негде поблиску.
Месец ипол пред тргнување. Во Мај закажавме почеток на мај за крајот. Лани исто месец и нешто пред датата. Не се откажуваме на првото не. Некој денови им праќам по неколку реквести. И од кај мене и од кај маж ми. Од кога еднаш бевме, не сакаме да слушнеме за друго место.
Мене ми враќаат дека немаат... ние бараме од нивните сместувања, немаме ние приколка. Сакаш да кажеш да пробам пак
Да во нивните бунгалови. Сме биле и во стандард и во лукс. Им праќам реквести за двата типа. Што ни доделат , тоа. Немаме и ние приколка. Далеку сме од кампери. Ех, па ти тешко на прва. Таму е стално фулл ама вреди за сите пари.
Кажи ми како е организиран кампот...дали може да си носиш храна од надвор да си испазариш? што има во кампот и вон него од аспект на продавници, аптеки?
Ѕирни и VN apartments Ljubanishta на фб имаат нешто слободно апартмани они се пред кампот кај едно мало црквиче по патот се оди до сама плажа се апартманите.
Искуство со Амудиа, пред Врахос што е за прва недела од септември, само да не е преладна водата дека Јонско море.
@Bubce38 @Ano Да , секако. Можеш се да носиш. Немаш никакви ограничувања. Блендери, тостери , се што ти треба. Има маркет. Во него има буквално се. Скари за една употреба. Месара, избор на храна. Само кашички за бебиња нема некој избор. Бар немаше у јуни. За бебе секако од дома си носам. Има два ресторанти. Еден голем, преку ден имаат и готвена храна и мал за брза храна, палачинки, ход дог и пекара. И во маркетот носат нешто од пекара наутро. Игралиште за деца има и бич бар со кафич. Аптека нема. Тоа во Сарти ако не дај Боже ти треба нешто. Нема по плажа да продават локумадес, и да блеат по цел ден. Повеќето е слободна зона, мал дел се лежалки. Се ти е на 5мин макс. Нема ни толку. Дали ти треба маркет, дали до соба, дали до море. Оставаме се на плажа прв ден, си ги собираме на одење. Никој ништо не чепка. Прекрасна плажа, песочна, чиста ама ладно. Ние бевме Јули и баш беше брр. Исто сега беа девер ми , вика ладно. Во селото нема ништо. Некоја таверна и толку.
Јас на Лефкада бев 20ти септември пред неколку години и беше топ. Водата претопла сонцето не беше јако. Добив боја на кожава за 7 дена како да сум работела градежништво, а не се осети топло ниту пак изгоревме. Едина грешка е што не земав повеќе пешкири не очекував дека нема да ни се сушат работите па беа пешкирите влажни.
фала ти за споделеното. не успеавме годинава да резервираме, баш сакам така релакс одмор. оваа година ќе сме на втор крак, ама следна би сакала следна година во камп арменистис или кастело. во каков вид на сместување обично одите? и како е со цени?
Не сум толку информирана на маж ми пријатели му кажувале кога се одјавувале имало луѓе и резервации и за 2026 знам дека уште септември се е резервирано за следна сезона.Пратете им мејл ќе ви кажат.
У срце ми е кампов останат, и годинава никако не начекав слободно. Со мм бевме кога бевме дечко и девојка и тогаш реков кога ке имам деца еден ден, само таму ке ги носам. Значи збор немам, мене ми беше поубаво и од турција у хотел искрено. Едит: за кастело кампот зборам, не за арменитис, сеа прочитав поубаво