Немат, верувај ми. Една моја пријателка во Јануари и пишала за во Јули, и рекле се е фул. Имаше слободно во шатор, ама не сака маж ми таму. Местото е фантазија што да кажам.Се надсвам ќе ми успее некогаш да резервирам.
И мене ме интересира истово. Се мислевме за Пљрга, Лефкада ама многу далеку ми е со малечко бебе, па сакаме некаде поблиску а тиркизна, чиста и плитка вода.
Мене многу ми го фалеа ама е островче ако не се лажам и имало траект 2 пати во ден само, па јас за со мало бебе реков не би ризикувала не дај боже да сум заглавена..
Предложете некој добар смештај за Вурвуру за со 2 бебиња, по можност со 2 одделни спални ако сте биле. Фала
Парга е сон, бевме еднаш и пак би одела, ама исто како вас размислуваме, со бебе е премн далеку, а и нашава е мала сеуште, ама за следна година би ја одбрала. Поблиску ние гледаме втор крак, погледни си нешто прв втор или евентуално местата пред краците што се.
Имам одено во Fillis house, ама тогаш бевме без дете. Сега не знам што ви е приоритет, дали сте со кола итн ама разгледај си може ќе ви одговара.
Букиран до октомври ми дава на Букинг. А вака изгледа одлично. Ако евентуално имаш контакт директ таму да прашам би ти била благодарна
Gledam Triglav imaat i paket so osiguruvanje na domot za tie denovi koga ste na odmor...najverojatno toa ke go zemam ..