Majki na plaza za bebe od 5ipol meseci dali zimate dopolnitelno cadorce I nekakva podloga za plazata I za lezalka? Ili direktno vrz krpive
Пак јас Наш чист пешкир па горе негова тетра за на лежалка. Имаме со ув заштита капче, мустела 50ка мачкав и супер пројдовме
Имаш на мустела од раѓање ти е, биодерма новиот фактор исто, фрезидерм ама тој е 25ка. Имаш во sinsay,waikiki,h&m капче со ув заштита 500 600ден е
Fala ti na info mnogu. A inaku bebe na plaza osven pampers oblekuvate maicka, ili bodi? Ili nekoe kostimce za kapenje? Za 5m bebe
На плажа го чував во пеленче и тенко маиче, некогаш голко за да не му е топло. А за вода или пелена за во вода или плус и ув костимче ама ретко тоа зошто го бањавме ептен кратко
Во Ормос сме биле пред децата не ми биле исти критериумите тогаш и сега. Убава голема плажа песочна, мало градче за шетање многу мирно. Единствено памтам дека ветер дуваше секој ден. Не некој страшен ама цело време. Може бил периодот таков. Не се сеќавам дали одма беше длабоко. Битно ако барате смештај да е на големата плажа, од градчето има 5 10 минути пешачење до плажа.
Ние со бебе од 3 месеци бевме, преубаво е ако не ви се шета, голема песочна плажа, има некои бич барс фини. Малечко место е прилично ама ептен убаво.
Сите ми го фалеле како топ за бебе. Јас досега не сум успеала да најдам фин смештај за таму , еве и годимава бев упорна но ништо. Убаво да си поминете.
Јас неможејќи да најдам ништо во Никити резервирав Неос Мармарас, на самата главна улица е станот карши пристаништето, ама сега читам дека цел бил угорници удолници да не се зафркнав? Планот е да шеткаме по плажи, станов го баравме во центар за навечер да имаме каде да седнеме да прошетаме без кола
Ние бевме во Неос Мармарас, малото беше 7 месеци, преубаво си поминавме. Воопшто не ни сметаше што е угорничаво, бебе во количка и секаде шетавме. За на плажи секако со кола одевме.
Како ви се развозува на вруќинава во бебе во кола Нешто најмачно . Ние пак обратно, гледаме да сме на сама плажа,навечњр шетање не ни треба. Лани бевме Никити сега Торони и Сивири палевме кола еднаш два пати за навечер . Да има таверна , флиперници за децата и тоа. Децата ќе си легнат порано, ние со пивце и мезе на тераса да се видиме раат Искрено премногу мачно е тоа мкнење со кола секојдневно. Барем дури не потпораснат деца. Вака на сама плажа нема подобро. едно му се спиело , друго сакало да се бања, топ!
Па кога бевме на одмор не беше пеколно жешко. Бебе од 7 месеци ако не го прошетам навечер, не знам што ќе му правам во соба, ќе збесни. Сигурно не сме се шетале до 12 вечер, шетавме до кај 9 - 9:30, после млекце и бебе спие. За на плажа не е дека сме возеле по саат време, максимум 10 минути, на плажа под природна сенка, бебе уживаше, ако му се спие спиеше, си игравме, се бањавме. На одмор со дете не можам да очекувам дека ќе одморам како кога сме биле сами, многу ми збореа колку било мачно со бебе и ич да не ни одиме, ама пак ќе речам ние супер си поминавме.
Ние ке одиме со на мм сестра му мене само тоа ме загрижува пошо они имаат скроз различен ритам од нас. Кај мене бебо еве го тера прва дремка сега во 7 е буден некогаш и пред 7, тоа ке биде за месец сигурно нема нешто многу да смени. Додека внуката 11-12 станува навечер тоа време легнува, мојов 9 во кревет е. Ке се гледаме само попладне излеа, мм мо вели не се замарај кога можат тогаш ке излегуваме заедно не сме врзани со црево, многу сакав да најдеме некоја куќа на плажа да е па барем така олеснително ке ми беше ама сега ич не знам како ке биде. Нема да се видиме цел одмор излеа
До година е прав одмор со бебе ама откако ќе прооди до кај 3 години е Наредна година барај нешто близу до плажа, најдобронамерен совет
Знам, свесна сум за тоа. Истото му го кажав на мм годинава, дај да одмориме колку толку додека можеме. А како што е бесен уште не прооден, богами и ќе се размислам дали ќе одиме воопшто