Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Каде на одмор со бебенце?

Дискусија во 'Бебе' започната од gorda, 9 мај 2013.

1. Carolin.

Carolin. Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2014
    Пораки:
    2.885
    Допаѓања:
    18.108

Ние бевме септември Неос Мармарис, сместени во центарот, излегуваш и покрај море си. Градчето е убаво, ама ептен угорници, удолници затоа и баравме смештај баш доле, карши пристаништето бевме сместени. Мене ми се бендиса за навечер шетање. Ама плажи одевме со кола, Лагомандра во срце ми остана ако можете таму сместете се јас од оваа гледна точка тоа би направила. Плажа до газ што се вели, а за шетање би палела кола. Секако не излегувавме секоја вечер а останувавме покасно на плажа. Моето беше годинка тогаш, тераше он дремки и на плажа ама мене ми беше мачно да се мкнам со сто торби искрено.

2. Ena05

Ena05 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 мај 2019
    Пораки:
    776
    Допаѓања:
    805
    Значи ништо од тој хотел. Да сакам тука да ми е се, не би палела кола за на плажа сега и да се мкнам со триста тракатанци. А и за шетање не дека којзнае колку ќе шетаме, еден круг пред спиење и ајт у соба, како и да е бебе си легнува 9ипол 10. Кога бевме само ние двајца уживавме така од едно место на друго со ранчето и пијачките ама заврши тоа :D

3. Ena05

Ena05 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 мај 2019
    Пораки:
    776
    Допаѓања:
    805
    Неос Мармарис затоа и го тргнав од можностите, ради угорниците. Јас сакам се да ми е тука на куп, не сакам кола да палиме за нигде нити маж ми ќе сака а и бебе у 9ипол 10 заспива, така да тоа шетање ќе биде кратко пред спиење што не се исплати да палиш кола. А каде е таа плажа?

4. Emy867

Emy867 Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2014
    Пораки:
    4.494
    Допаѓања:
    97.054
    Ковиу или Македнос хотелот.
    Плажа песочна, вода чиста. Хотелите и 2та се добри. Никити е на 5 мин со кола.

На Ena05 и SuperGirl24 им се допаѓа ова.
  5. Carolin.

Carolin. Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2014
    Пораки:
    2.885
    Допаѓања:
    18.108
    Измеѓу никити и неос мармарас, имаше и куќи, апартмани за изнајмување, хотел исто има Лагомандра се вика, маркет видов, водата е пречиста, плажата е со борови сенки па има асвалтиран пат и одма се смештајите. Имаше и игралиште за деца на плажата 2-3 кафичи тоа беше. А плжата е огромна.

На Ena05 и marrisa им се допаѓа ова.
  6. Ena05

Ena05 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 мај 2019
    Пораки:
    776
    Допаѓања:
    805
    Звучи добро ама не можам да најдам сместување таму. Знам пиша дека не сте биле сместени таму но ако знаеш сместување некое освен хотелот кажувај :D

7. Carolin.

Carolin. Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2014
    Пораки:
    2.885
    Допаѓања:
    18.108

Да видиш на грчка инфо или никиана, ние преку никиана резервиравме, ама прашувавме и во една вила баш на плажата ако ги најдам пораките ке ти пратам обавезно

На Ena05 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Ena05

Ena05 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 мај 2019
    Пораки:
    776
    Допаѓања:
    805
    Барав, не најдов ни таму ни на букинг, ни на гугл, нигде. Фала ти во секој случај, те чекам да пратиш ако најдеш:)

На Carolin. му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Carolin.

Carolin. Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2014
    Пораки:
    2.885
    Допаѓања:
    18.108

На овие две се сеќавам дека немаше место. Ако најдам уште нешто ке ти шуштам линк

https://grckainfo.com/sr/smestaj/twoside-olivelias-beachfront-apartment/4747/

https://grckainfo.com/sr/smestaj/kohyli-prestige/2240/

На Ena05 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Feniksgirl

Feniksgirl Популарен член

Се зачлени на:
    27 јануари 2022
    Пораки:
    4.850
    Допаѓања:
    8.264
    Да ми предложите нешто со доручек и вечера на втор крак, со 8месечно бебе и годинка бебе. Ќе идеме со пријатели, ама некако енормно се качени цениве во Грција, па ако имате нешто приступачно а фино.

11. MikicaBt

MikicaBt Популарен член

Се зачлени на:
    4 октомври 2019
    Пораки:
    1.257
    Допаѓања:
    1.418
    Toroni blue sea hotel да го видиш. Ние резервиравме за јули и не беше прескапо. Прв пат одиме па ќе видиме како ќе биди.

На marrisa и Feniksgirl им се допаѓа ова.
  12. Ena05

Ena05 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 мај 2019
    Пораки:
    776
    Допаѓања:
    805
    На Carolin. му/ѝ се допаѓа ова.
  13. marrisa

marrisa Истакнат член

Се зачлени на:
    4 мај 2024
    Пораки:
    651
    Допаѓања:
    746
    Мислите ли е паметно да се оди средина на февруари во Златибор со малово? Тогаш би имал 7 месеци. Ме плаши малце како би било ако се разболи дека ќе биде во ек на сезоната на грип.
    Има ли таму педијатри што работат 24/7?

Моментално не го носам по трговски центри и затворени простории, освен до кај нашите. Се вакцинирав и јас за грип за да го заштитам.

14. Anika55

Anika55 Популарен член

Се зачлени на:
    21 јуни 2022
    Пораки:
    3.664
    Допаѓања:
    62.076
    Дежурна служба има најблиску во Чајетина, тоа е на 10тина минути возење отприлика. За педијатар конкретно дали има, не знам.
    Ама според мене не треба стравот дека можеби ќе се разболи да ве спречува да одите. 90% нема да се разболи, ќе си поминете убаво, бебето ќе се изнадише убав воздух и едвај ќе чекате да планирате следно патување :)
    Најдете сместување со free cancellation или flexible за ако не дај боже му се растече носе пред тргање да може да откажете или презакажете без трошоци.

На Isabela23, Carolin., Aschenputtel и 2 други им се допаѓа ова.
  15. Butterfly30

Butterfly30 Активен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2024
    Пораки:
    125
    Допаѓања:
    65
    Некој да бил на Тасос да споделите искуство кој дел да се сместиме со скоро 2 годишно дете ?

16. Tea SK

Tea SK Популарен член

Се зачлени на:
    1 август 2021
    Пораки:
    4.571
    Допаѓања:
    8.940
    Јас бев кога малата имаше 10 мес, катастрофа поминавме и од тогаш реков дур не пораснат деца одам само во куќа на плажа, макс 4 саати од Скопје.
    Преубави плажи има ама не можеш со дете да ги шеташ, е сеа твоево поголемко е па може и ќе шетнете. Ако сте решени за Тасос, гледај околу Голден бич.

На sani99 и Butterfly30 им се допаѓа ова.
  17. marrisa

marrisa Истакнат член

Се зачлени на:
    4 мај 2024
    Пораки:
    651
    Допаѓања:
    746
    Може ли да ми препорачаш место во Грција за крај на август? Исто сакам да е блиску и да има педијатри во близина :inlove:

18. simona_baby

simona_baby Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2017
    Пораки:
    3.498
    Допаѓања:
    17.247
    Ставрос

На marrisa му/ѝ се допаѓа ова.
  19. eli25

eli25 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    14.997
    Допаѓања:
    123.760
    Има педијатри но сепак е подолг пат. ако ти е шубе , можеш некаде поблиску. дека ќе биде заштитено 100% нема неможеш така да размислуваш и да се тресеш на секое излегување :)

На V.N. и marrisa им се допаѓа ова.
  20. Tea SK

Tea SK Популарен член

Се зачлени на:
    1 август 2021
    Пораки:
    4.571
    Допаѓања:
    8.940
    Ставрос, 3 педијатри има

На marrisa му/ѝ се допаѓа ова.