Ако се мислиш за Торони blue sea, немој. Не сум била, ама ништо убаво немам слушнато за тој хотел. Порто Матина во Метаморфози види го, мислам дека е ок за со мало дете, со појадок и вечера е.
Јас моментално разгледувам, собирам корисни информации за одмор со бебе така да ако имате поискусните предлози за солиден смештај во близина на плажа споделете.
Отвори на Trip advisor, ќе видиш. И јас се мислев за таму, ама после критиките се премислив. Не сакав ни да одиме во Грција, ама годинава решивме поблиску да биде. Но претераа со цени, а реално не вредат толку. Бар од моето искуство со хотели во Грција, а сум била во неколку.
Не ме сваќај погрешно ама ако размислуваш така, сеј си дома. Има доктори секаде кај што е Град или туристичко место, ако е нешто недај Боже посериозно ќе се вози колку е потребно ама побогу... ти си знаеш. Само не знам дали го заштитуваш или му одмагаш на дете со толкава изолација.
Пресмешни сте како се навраќате на мојот пост од јануари. Пола форум пишува дека не ги шета бебињата во трговски центри периодот, ама вие за мене се фативте. Супер ни е надвор на сонце и кафенце, си мекнееме. Фала за советите ама да не ме сфатиш погрешно како што ти би рекла, не ми е потребно вашето мислење повеќе на оваа тема.
Баш е за со дете хотелот. Јас бев со сопругот сами и мене ми се допадна. Од спротивс е плажата, блиску е одма ако треба да тркниш до соба. Храната ако не пребирваш е во ред. Буквално местото целосно е фамилијарно и дечиња има многу, што е преубаво. Слободно ако ти треба друга информација прашај