Каде на одмор со бебенце?

Дискусија во 'Бебе' започната од gorda, 9 мај 2013.

1. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.775
    Допаѓања:
    202.682
    Ако се мислиш за Торони blue sea, немој. Не сум била, ама ништо убаво немам слушнато за тој хотел.
    Порто Матина во Метаморфози види го, мислам дека е ок за со мало дете, со појадок и вечера е.

На SuperGirl24 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Bella.alleB

Bella.alleB Популарен член

Се зачлени на:
    8 септември 2019
    Пораки:
    1.129
    Допаѓања:
    3.981
    Јас моментално разгледувам, собирам корисни информации за одмор со бебе така да ако имате поискусните предлози за солиден смештај во близина на плажа споделете:D.

3. Feniksgirl

Feniksgirl Популарен член

Се зачлени на:
    27 јануари 2022
    Пораки:
    5.900
    Допаѓања:
    9.776
    Резервирав таму веќе. 100 луѓе преубави зборови ни кажаа. Прв пат лошо искуство слушам овде.

На sani99 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.775
    Допаѓања:
    202.682
    Отвори на Trip advisor, ќе видиш.
    И јас се мислев за таму, ама после критиките се премислив. Не сакав ни да одиме во Грција, ама годинава решивме поблиску да биде. Но претераа со цени, а реално не вредат толку. Бар од моето искуство со хотели во Грција, а сум била во неколку.

На Aschenputtel, Isabela23, V.N. и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  5. Bubish26

Bubish26 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 март 2019
    Пораки:
    4.970
    Допаѓања:
    25.501
    Не ме сваќај погрешно ама ако размислуваш така, сеј си дома. Има доктори секаде кај што е Град или туристичко место, ако е нешто недај Боже посериозно ќе се вози колку е потребно ама побогу... ти си знаеш. Само не знам дали го заштитуваш или му одмагаш на дете со толкава изолација.

На Emy867 и lovely91 им се допаѓа ова.
  6. marrisa

marrisa Истакнат член

Се зачлени на:
    4 мај 2024
    Пораки:
    686
    Допаѓања:
    792
    Пресмешни сте како се навраќате на мојот пост од јануари. Пола форум пишува дека не ги шета бебињата во трговски центри периодот, ама вие за мене се фативте.
    Супер ни е надвор на сонце и кафенце, си мекнееме:inlove:. Фала за советите ама да не ме сфатиш погрешно како што ти би рекла, не ми е потребно вашето мислење повеќе на оваа тема.

На Madi, Miss666, Lady Miami и 2 други им се допаѓа ова.
  7. Butterfly30

Butterfly30 Активен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2024
    Пораки:
    151
    Допаѓања:
    74
    Ние бевме лани , да не те разочарувам ужас ...

8. An43

An43 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јануари 2020
    Пораки:
    110
    Допаѓања:
    166
    Баш е за со дете хотелот. Јас бев со сопругот сами и мене ми се допадна. Од спротивс е плажата, блиску е одма ако треба да тркниш до соба. Храната ако не пребирваш е во ред. Буквално местото целосно е фамилијарно и дечиња има многу, што е преубаво. Слободно ако ти треба друга информација прашај

На Feniksgirl му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Sunrise!!!

Sunrise!!! Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јануари 2023
    Пораки:
    429
    Допаѓања:
    484
    Што е толку лошо и јас се мислев за него?

10. Mucika

Mucika Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2012
    Пораки:
    2.966
    Допаѓања:
    4.780
    Ние бевме кога беше година и 8-9 месеци. Скоро секој ден си шетавме на плажи, а навечер одевме до градот или по селцата. Сместени бевме на голден бич, пак да одам пак би одела таму и тоа во истиот смештај, од терасата се симнувавме на плажа. Ама нас ни се погоди многу да дува на таа плажа, а не е стално така. На другите места кај што одевме претежно беа во заливи и беше сосема ок. Да не дуваше мислам дека ќе си окапевме секој ден на голден бич.

На Butterfly30 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Butterfly30

Butterfly30 Активен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2024
    Пораки:
    151
    Допаѓања:
    74
    Дали може да ми го пратиш смештајот ? Се мислев дали скала потамија или потос гледам и тоа го фалат за со деца

12. Mucika

Mucika Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2012
    Пораки:
    2.966
    Допаѓања:
    4.780
    Ние првично ја биравме плажата со намера ако не ни се шета да окапеме таму па затоа на Голден Бич баравме, а и беше некако на средина од местата што сакавме да ги видиме, па одевме нагоре надоле :)
    Инаку овде бевме сместени https://www.thassos-view.com/hotels-rooms/rooms/artemis-apartments баравме да е во прв ред и тогаш немаше многу останати апартмани и ова случајно го најдовме и мислам дека сликиве не го доловуваат моментот од самата тераса и поглед.
    Едит: Во студиото бевме сместени, имаат и креветче на барање за дете ако сакаш.

На Butterfly30 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Чаирчанка

Чаирчанка Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2018
    Пораки:
    148
    Допаѓања:
    1.824
    Здраво на сите,

Неколку години уназад одиме во Camping Castello, местото е совршено за со мало дете, но од годинава смештајот каде што престојувавме го класифицирале како adults only (нема кујна) па решивме да видиме за други кампови.
    Дали некоја има искуство со Tsitreli camp? Слободно нека сподели

14. Miss666

Miss666 Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2011
    Пораки:
    1.456
    Допаѓања:
    4.217
    Мајка, јас те разбирам тотално. Нормално е дека ќе се распрашаш што и како има во местото каде ќе бидете со бебето, и тоа е за поздрав. Би требало мајкиве малку појќе да се загрижени за своите деца, не од ко ќе се деси бељата, да му ја мислиш. Со животот на детето, еве јас лично не би се коцкала. На другиве шо се толки лежерни, алал, јас не би можела. Сакам да знам и да сум максимално подготвена во секоја ситуација. Ама, секој за своето си знае најдобро.

На Трагедијаупмм, FarfallaBlu, nymeria snow и 3 други им се допаѓа ова.
  15. brm_brm

brm_brm Форумски идол

Се зачлени на:
    13 декември 2016
    Пораки:
    5.354
    Допаѓања:
    5.242
    каде се сместувавте во Парадизос?

На sani99 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. KuklickaSk

KuklickaSk Форумски идол

Се зачлени на:
    20 јуни 2010
    Пораки:
    7.216
    Допаѓања:
    27.784
    На brm_brm му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Sofi.ja

Sofi.ja Форумски идол

Се зачлени на:
    21 јануари 2012
    Пораки:
    9.361
    Допаѓања:
    18.560
  18. KuklickaSk

KuklickaSk Форумски идол

Се зачлени на:
    20 јуни 2010
    Пораки:
    7.216
    Допаѓања:
    27.784
    Пред 2г 85 евра од вечер. Лани ни го даде по иста цена за крај на јуни, дека одевме неколку години, инаку 100 го дава.
    На крај во Торони Блу Сеа бевме со last minute offer, со појадок и вечера за иста цена во реновираниот дел.

После во септември бевме во Олимпијада, јас со цело срце ја препорачувам Олимпијада за со мали деца. Пак ќе одиме годинава, здравје. Нема гужви, нема миљон луѓе, плажата е песок и плитка, блиску е.. идеално.

На Sofi.ja, doubleinfinity, lovely91 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  19. Sofi.ja

Sofi.ja Форумски идол

Се зачлени на:
    21 јануари 2012
    Пораки:
    9.361
    Допаѓања:
    18.560
    А селцето какво е за навечер?
    Ние лани во Ставрос бевме,ама за шетање некако досадно е,во Аспровалта одевме. Често одевме на Бабилон плажата после Олимпијада,па размислувавме годинава некаде во близина да најдеме сместување.

20. KuklickaSk

KuklickaSk Форумски идол

Се зачлени на:
    20 јуни 2010
    Пораки:
    7.216
    Допаѓања:
    27.784
    Нема баш за шетање, Ставрос е голем град за ова.
    Нас ни одговара дека до касно на плажа седиме, и рано легнуваат децата, па не ни шетаме ноќе. Ама реално Нема ништо, едни лулашки и неколку онакви колички со паричка, два три кафичи, таверна и тоа.
    На таа страна после Олимпијада, накај трет крак се Неа Рода и Јерисос и се со преубави плажи, ама мислам дела сите се прилично досадни места за шетање.

За шетање одете накај Мармарас, баш е убав градот. И плажата е песок, голема убава.

На Sofi.ja и doubleinfinity им се допаѓа ова.