Воопшто немаше вакви слики кај што резервиравме. 10 познаници секоја година идат, од кои едни се родителите на парот со кој ќе одиме. Они презадоволни, може новиот дел е тоа, а ова стариот. Не знам што да кажам..
Постовите на нет дека е одвратно се од стариот дел, и вистина нема некој што е задоволен од таму. Јас како што пишав имам одено 2 години пор ед со букирање директно во хотел. Да било катастрофа, немало да одам втора година. Секако дека има и луѓе што за 100е полупансион очекуваат услуга и храна како во хотел со 5+, ѕвезди ама малку логика да употребиш ќе сфатиш дека цената е ставена врз основа на условите. Хотелот таргетира балканци, цел е со македонци, срби и бугари. Затоа е таа цена, затоа не чистат секој ден, затоа нема сок за вечера... Како што пишав, тоа што се смета за нов дел на хотелот е сосема во ред за цената. Еве мои слики од таму, од кои првата е буквално терасата на собата која ја плаќавме 80 евра од вечер за 4ца.
@KuklickaSk За 100 евра од вечер онакви соби полни со бубашваби,без топла вода и вифи во 21 век е срамота да нудиш.Сеедно во кој дел се собите.За 100 евра има далеку посолиден смештај од ова. @SuperGirl24 беше пред 2 години мислам и тоа во новиот дел.Баш за базентот кажа дека бил со прљава вода па голем дел од гостите завршиле со цревни инфекции. Вие си знаете секако, ваши пари се.
Базенот пишав и јас дека е катастрофа, со голо око се гледа дека е прљав, ама па нити влегов нити ќе влезам во базен кога на 3метри имам преубаво море. Во стариот дел со бубашвабите плаќаа по 350/400 евра за 7 дека со појадок и вечера за 2 возрасни и 2 деца. Јас секако не би седела ни беспари да е, ама ете има луѓе одат. Другата страна на хотелот е сосема ок и топла вода секогаш имаше.
Просечно грчко селце. Ок е плажата генерално, урбенизирана, има делови со кафичи, но и слободни за да си ставите чадор и лежалки, водата е чиста (но не е тиркизна ). Навечер има комарци, така што обавезно барајте сместување со комарници. Инаку има каде да се прошета навечер, и се на се е супер место за со мали деца.
Дали некој бил во Вила Посејдон во Калитеа ? Да сподели искуство.. Или кое место го препорачувате за со дете од година ипол ?
Здраво, KuklickaSk ќе може да ми кажеш дали одевте преку нашиве агенции или дирекно во хотелот букиравте? По она што можам од слики да видам, ми се чини дека нашиве агенции го нудат старото крило, можеби грешам не знам, ама сликите од собите во агенцииве и тие на страната на хотелот не се исти. Доколку сакаш да споделиш искуство.
Ако има некој слушнато за Мола Калива. На 1крак е пред Фурка. За со бебенце е топ место. Топла препорака
pred 2/3 godini odevme so decko mi vo toroni, bez bebe bevme togas vo blue sea last minute ponuda po 300 evra od covek so dorucek i vecera prekrasno bese noviot del e dobar, stariot ne e
Za so detence od 1 god pred prviot krak sto bi preporacale? Se mislam za Paralia ili Nei pori,iskustva vasi za plazite dali se prostrani da ne e mn guzva kako Kalitea ili Polihrono,komarci dali ima i sl?
Ние лани бевме во Неи пори. Бевме средина на август , немаше комарци. Имаше народ, ама плажата е огромна па не се чувствуваше толку. Е затоа водата се матеше. За шетање исто има доста. Во глобала ок место за со деца. Паралија никако. Бев еднаш одамна и не ми се свиѓа. Од тој дел таму Неи Пори е нај ок.
Ве молам инфо за Јерисос и камп Кастело, дете 7 год.и бебе 1 год ( дали водата е чиста, плажата песочна, дали дува). Кое го препорачувате?
Zdravo....da spodeli nekoj iskustvo za Nikiti? Gledam smestaj preku grckainfo...Toa sto mi odgovara za cenata e pretezno na pocetok na Nikiti. Ke odime so bebe, 1 godina i 3 meseci, veke prooduva, pa ubavo bi bilo i plazata da e pesocna. Isto taka, dokolku treba da odime na plaza so kola, primer da se spustime so kola do plazata vo nikiti, kako e so parkinzi...Blagodaram, pozdrav