Бебе во јуни ќе прави 7 месеци. Ќе почнеме со вкусови од 6. Дали е ок периодот за одмор на пример крај на јуни?
Никити е најубавото место на втор крак. Плажата е песочна, чиста, со многу кафичи и на крајот најдобриот Ергон бич клуб. Одат и со деца и бебиња има места кај што не трешти музиката и има убави сенки. Најубаво во количка беби и одете пешки нема паркинзи толку колку што со коли пробуваат да дојдат и се паркираат до самиот песок на некои делови. Навечер е живо со преубави ресторани слаткари флипери лулашки сѐ до полноќ. После е штама мир и тишина. Никити е топ!
Каде би ми предложиле за со деца, песочна плажа и чиста вода, да нема бранови. Пожелно е и искуство со смештај, значи досега каде и да имам одено во Грција, хигиената ми е под ниво, сосема различно од слики, и сосема обратно пропорционално од она што го плаќам. Хигиената на смешрајот ми е преважна, не ми е битно да е луксузен стан или хотел само да е чисто.
Здраво. Ве молам кој може да сподели искуства за Олимпијада?! Размислуваме со маж ми годинава да одиме таму на одмор со мало дете 2 ипол години. Па ме интересираат искуства кој бил и како поминал, дали сте задоволни од плажата и водата, дали има медузи, дали има бранови, цените како се… Ви благодарам
https://www.booking.com/Share-9m74CL Ние овде сме биле, во прв ред е куќата, од страна се влегува во апсртманот и колата ти е во двор.
Ние бевме лани. Малата беше 2 год. Плажата е убава, морето чисто без медузи и бранови. Една уличка шеталиште со кафанчиња и мало плоштадче со фонтана. Е ќерка ми од таму не мрдна Фино и мирно место. Ако сакате се да ви е на 2 чекори идеално. Ние бевме преку Анастасија
Се мислам помеѓу Неа Каликратија, Неа Потидеа и Фурка. Каде препорачувате за со дете од 1 година? Битно ми е да е многу близу до плажа која би била со чиста вода, песочна и да има доста плиток дел. Не ми е битен ноќен живот ама барем некоја улица да има за навечер круг да свртиме. И да, по можност амбуланта да има.
Може ли ако сакаш да споделиш нешто повеќе за местово? Плажата каква е, мала голема, плитка, песочна, со лежалки или можеш свои пешкири да си ставиш? Гужви, комарци дали има? Дали има навечер кај да се прошета? И амбулата дали има?
Јас не би ја препорачала. Еднаш бевме во Орикум и никогаш повеќе. Мн.долг пат, сите фативме цревен вирус, никој не знае англиски, маркетите неопремени, плажите несредени.
Вурвуру е идеално за мали дечиња. За смештај не знам, ние кај што бевме лани, сега е се' фул, за цела сезона... И јас барам сега.
Јас бев во Неа Каликратија со осум месечно бебе. За навечер има каде да го прошеташ и ресторанчиња за вечера. Но, плажата воопшто не ми се допадна, ниту морето во тој дел. Така да, и покрај тоа што бевме одма до плажа, секој ден одевме со кола на Сахара. И Солун е блиску нели, мене и тоа ми е плус за шетање на крај. Ама чудно ми е што не прочитав претходно ниту еден лош коментар за плажата и морето, така да баш бев разочарана првиот ден. Среќа бебе спиеше или во море или на плажа, па користевме таму цел ден.