1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Каде на одмор со бебенце?

Дискусија во 'Бебе' започната од gorda, 9 мај 2013.

1. Isabela23

Isabela23 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 февруари 2014
    Пораки:
    379
    Допаѓања:
    300
    Читај на Никана на инстаграм, баш пишуваа за цени таму. Лежалки ако сакаш прв ред по 50€ конзумација од сет лежалки, а другите редови имаш и за 30-40 €. Ние ќе одиме во јули.

Последна измена: 29 мај 2025
    На Bella.alleB му/ѝ се допаѓа ова.
  2. joy1

joy1 Форумски идол

Се зачлени на:
    14 август 2012
    Пораки:
    19.991
    Допаѓања:
    327.756
    Овде бев пред 5 години.Прво не зезнаа со собата.Место соба добивме бунгалов ..кој ем беше подалеку од плажата ем мн неубаво уреден.Над нас имаше млади германци.10 пати пријавив на рецепција дека прават мн галама сред ноќ и ништо.

Второ храната.Платен ручек и вечера.Ама немаше шведска маса туку мени кои за сите беше исто.Значи немаш избор туку за предјадење имаш потаж од тиква и тоа е тоа за сите :D
    Е бидејки не беше агенциски така договорено се искаравме саглам на рецепција, баравме парите да ни бидат вратени па на крај се согласиа да добиеме мени по наша желба :)

Се надевам сега веќе се имаат доста раб променето.Плажата беше песочна и убава баш.

На mariz му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Ena05

Ena05 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 мај 2019
    Пораки:
    872
    Допаѓања:
    961
    Ние резервиравме за Флогита, може ли да ми кажеш за плажата дали е песочна надвор и внатре и дали е плитко на почетокот?

4. _budaletinka*

_budaletinka* Истакнат член

Се зачлени на:
    22 ноември 2022
    Пораки:
    1.520
    Допаѓања:
    1.359
    Не ми дава на кое место е ова?

5. mariz

mariz Форумски идол

Се зачлени на:
    17 март 2014
    Пораки:
    17.628
    Допаѓања:
    76.857
    Причитав убави коментари и за хранава па се надевам смениле нешто :D Некој нов кувар имало, преубаво било.. па ќе видиме баш...
    А како уплати? Дека кога резервирав преку страната нивна си пишува дека е Family room со поглед планина, надоле имаше избор и други соби само поскапи.. јас ја избрав таа, таа и на меил ми стои дека е. Не ми е битно искрено далечината, не ми смета и 200м да е :D Ваљда повеќе од тоа не е :rofl: Плус две фамилии резервиравме и пријателов се јави директно таму да сме една до друга соба, па демек рекоа и тоа океј...

6. mariz

mariz Форумски идол

Се зачлени на:
    17 март 2014
    Пораки:
    17.628
    Допаѓања:
    76.857
    Посиди, блиску до Фурка е. На прв крак. На Фурка сум била и имаше прекрасни зајдисонца... :inlove: Еден ден ќе фатиме и до Калитеа, на 20-30мин е преку кракот.

7. Autumn Love

Autumn Love Популарен член

Се зачлени на:
    3 декември 2020
    Пораки:
    2.414
    Допаѓања:
    6.149
    Дајте предлог место во Грција да има природна сенка на плажа, а да не е втор крак?

8. Orchidea

Orchidea Популарен член

Се зачлени на:
    22 мај 2017
    Пораки:
    1.434
    Допаѓања:
    2.706
    Кои места ги препорачувате за со бебе 7-8 месеци? Има некое без комарци и без ветер? :D
    Се мислам за Црна Гора, ама некако многу пат ми е до таму, па најверојатно Грција ќе биде. Ако некоја била во Црна Гора, кое место и како поминавте по пат?

9. Bella.alleB

Bella.alleB Популарен член

Се зачлени на:
    8 септември 2019
    Пораки:
    1.148
    Допаѓања:
    4.024
    Имај на ум дека водата е многу поладна во Црна Гора. Мислам Грција ти е подобра опција за со бебе.

На lovely91, Orchidea и joy1 им се допаѓа ова.
  10. Bubamaricka

Bubamaricka Популарен член

Се зачлени на:
    22 декември 2011
    Пораки:
    1.459
    Допаѓања:
    2.671
    Песочна е плажата, ние лани бевме таму. Широка и долга е плажата песок и да плитко е на почетокот, за со деца е супер. Има ресторани со лежалки лани беше мислам 5 евра со кафе и вода. Ама има и доста простор за сам да си донесеш чадор, столици... Има и убаво шеталиште за со количка топ. Ние во количка го заспивавме синко навечер. Е сега не е нешто wow местото, класично селце и знае да е доста гужва ама не е ни лошо за одмор.

На sani99 и Ena05 им се допаѓа ова.
  11. naturally

naturally Популарен член

Се зачлени на:
    15 февруари 2012
    Пораки:
    1.160
    Допаѓања:
    3.720
    Бил некој Simantro Resort да сподели искуство?

12. Secret-Angel7

Secret-Angel7 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    1.035
    Допаѓања:
    2.079
    Јерисос некој да бил, да сподели какво место е? Уплативме таму, прв пат ќе одиме. Има песочни плажи? Бранови?

13. cocopuff

cocopuff Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2013
    Пораки:
    797
    Допаѓања:
    880
    Јас имам одено во Јерисос пред 2 год со дете 1 год и 3 месеци.
    На страна бевме сместени во Тера д’оро ама плажата е таа. Мене местото ми се свиѓаше, посебно што има шеталиште кај што нема коли. Има доволно места за јадење, да се седне на пијачка и слично.
    Во однос на плажата, брзо е длабоко ако споредам со Никити пример кај што треба да одиш ехеее за длабоко, овде е на 3 метри. Мене лично не ми пречеше, особено што моево дете нејќе да се бања па не се ни приближуваше до водата. Едвај еднаш дали влезе.

14. Bluejeans1

Bluejeans1 Активен член

Се зачлени на:
    20 јануари 2023
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    1
    Некој да препорача хотели на прв и втор крак, со полупансион, што имаат излез на плажа? Би патувале со 2.5 месечно бебе.

15. summer-lover

summer-lover Популарен член

Се зачлени на:
    12 јуни 2013
    Пораки:
    402
    Допаѓања:
    1.265
    Zdravo devojki, planirame sega da odime na tri dena so maloto na odmor vo Grcija (ima 4 meseci).. pa mi treba soveti okolu sto se mi e neophodno i na sto treba da vnimavame+nekoi soveti za na plaza (kade da go stavime bebeto, koe vreme da odime na plaza,zastita od sonce, banjanje vo more...) fala odnapred

16. Зеленоокатаа

Зеленоокатаа Истакнат член

Се зачлени на:
    19 март 2019
    Пораки:
    201
    Допаѓања:
    111
    Мајки каква е процедурата за вадење пасош за бебе?

17. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    4.245
    Допаѓања:
    10.373
    Се јавуваш да закажеш термин, одите двајцата родители со бебето со ваши лични карти, барање се пополнува и копија од извод на родени за бебето. После може еден родител да го подигне.

На Izzy_0504, MariaBouli и Зеленоокатаа им се допаѓа ова.
  18. Noemi

Noemi Популарен член

Се зачлени на:
    7 април 2010
    Пораки:
    2.522
    Допаѓања:
    9.458
    Плус еден да му го држи главчето 15минути додека другиот изиграва кловн зад апаратот:rofl:

На Зеленоокатаа, Калатеа и baguf4e им се допаѓа ова.
  19. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    4.245
    Допаѓања:
    10.373
    Моево гледа горе негде на страна и устата и е ширум отворена со истечена лига.
    Како торле е.:rofl:

На Noemi му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Feniksgirl

Feniksgirl Популарен член

Се зачлени на:
    27 јануари 2022
    Пораки:
    6.453
    Допаѓања:
    10.621
    Мојата е иста, само без лига.:rofl:

На baguf4e му/ѝ се допаѓа ова.