Мојата има фаца криминалец напраено со споени веѓи лута на светот, косата и искача од сликата. Ама ај за 2години е ќе имаме поправен
Мојата па не знаете како слатко има испозирано, директно во камера гледа, со подотворено устиче ама така со блага насмевка пуста среќа, јас мислев ќе вришти зошто и се спиеше и го чекавме службеникот кафето да си го испие плус
Мојот толку убаво се смее, мислам дека на ниту една слика не е толку насмеан. Ама тоа оти службеничката го прашуваше дали ќе оди на море додека го сликаше
Тешете се дека за 2 години ќе изгледаат човечки. Ич не Мојава е како убица на таа слика. Тодлер беше, гужви, топло, се и беше непогодено. Си стави венче дома, таму не и дозволија мораше репче па имаше мелтдаун. И на сликата е со полуврзана коса, намуртено, со напрчена уста. Ама затоа на следниот, третиот, дури и сјајче си стави. Инаку ние планираме одмор во јули, а заборавивме на пасош за бебе . Второ, тоа е. Денес ја однесовме на сликање, среќа од денес за утре закажуваат. Катастрофа е на сликата, со зината уста, гледа на страна, наведната. Битно ќе има пасош.
Мајки како тргнувате на одмор со бебенце? Навечер или наутро? Многу лесно спие моево бебе, па се плашам да не сака да спие во седиштето и потоа да и се поремети ден со ноќ.
Моево како вратар пред диско многу се смееме со мм уште па мојот прст е на сликата како го држам на глава (3мес имаше тогаш) и таа запна држи го па држи го викам абе ќе ја држи 2сек е ама нее. И така е лут како избацувач малце косичка имаше и дека плава не се гледа на црно белата слика Посакајте среќа утре одиме на викенд со тазе поминат стомачен настинка ни јас не знам што. Мм надежен во 4 ќе тргнеме и бебе ќе продолжи да спие Арно сакав од денес да уплатам
Мојот има 41 ден на сликата од пасош. Спие и зашто не ја држеше главата и му паѓаше му ја потпревме на бел лист хартија дур ги држеше маж, за да биде на бела позадина.
Без гајле, ќе искочи за брзо. Ние се изненадивме, за 3 дена ни се јавија готов, уште драмата не ни беше спласната од сликањето. Животот ми се крати секад кога идам во некоја наша институција, па уште со две деца…