За тогаш и е планот, после прва недела од јули. Сум била во пирин голф пред 10тина години, од тогаш имам прекрасно искуство. Баш пиши ми како е со бебе. едит: преку букинг или директно со нив резервиравте?
Директно, на букинг ми дозволуваше само 2 соби да резервирам пошо со бебе 3ца не рачуна А и имаат некои промоции на сајтот за 3 или повеќе ноќи.
За надвор навечер не знам како би биле,зашто заспиваа во 6 ипол . Во апартманите е топло, по кратки спиевме.
Дали сте задоволни од Врахос за со дете 15 месеци? Битно ми е да биде водата тиркизно плава, чиста, плажата да е блиску за да може еден да оди да се капи ако другиот е со бебето во апартман, да има природни сенки...
Врахос не е за со мало дете, на отворено море е стално дува има и големи бранови и одма е длабоко и природни сенки нема. Сивота да видиш од овие на јонско или евентуално Парга.
Нема природни сенки, за водата како ќе ти се погоди, може и 10 дена да е мирна, може па и 10 дена да е со бранови огромни.Инаку плажата е долга и широка не се осеќа гужва, водата таква е чиста и блиску се апартманите до плажа ама нема ништо посебно.
Ние ќе идиме во август со едногодишно дете. Ако има бранови ќе одиме на Амудиа во близина. Природни сенки нема ама сите смештаи се близу.