Јас лани користев алка и проврзок на количката против комарци. Ги имаше во еурофарм и џамбо. Иначе син ми беше годинка и се изнабања, од вода неможевме да го извадиме. Живи радости беше.
Детски алки против комарци. Секаде ги има низ аптеките. Шарени со животинчиња. Мајка ми вели ги трошат, задоволни биле родителите.
Јас бев задоволна. Иако местото каде што бевме немаше многу комарци, дворот беше цел со трева, а во тревата имаше многу. А секоја вечер тука седевме,лом не права по нозе. На синко алката му ја ставав на ногата. А приврзокот ми беше закачен на количката за кога шетавме. Ке проверам дома дали ми останало нешто од лани за да ти сликам. Побарај ги баш како алка против комарци. Само прочитај на нив колку време се активни. Мислам по десетина дена траеа овие јас што ги имав..
Во Калитеа единствена мана е плажата која е во долниот дел. Па има два начина за слегување или по скалите или удолница. Ама ако сте сместени на сама плажа со ова нема да имате проблем. Ама затоа па плажата е една од поубавите од тој тој дел на првиот крак. Во однос на тоа што е многу поширока и долга. Инаку вака селце е како останатите, малку по живо. Со повеќе таверни,дуќани.
Ќе прскаш со спрејче или ќе мачкаш со стикче, а за во соба ќе си купиш RAID од оние што се уклучуваат во струја (со течност). Малиот наш минатата одмор го помина со 1 убод од комарец и толку. Ако се намачкани, нема потреба од никаква мрежа на количка.
Fala majki, ke si go banjam. Za komarcive planirav i taka za alka ama neznaev dali moze da prskam autan ili nesto sl. Do sea autan junior za mene sum koristela zosto rende me pravat pa neznam za bebe. Bas ke prasam dermatolog. Tuku sakav da prasam tie sto bile vo polihrono, sto prodavnici ima za deca, bebinja? Znaete odmor bez soping ne ide
Nema nisto poubavo i pozdravo od morska voda.ako slusas vakvi gluposti kaj ke ti e krajot. Mojot ke bide 13m koga ke odime i bas toa se mislev sto da mackam na plaza i sto protiv komarci :/
@danichap јас за моиве користам лосион гел против комарци на Паранорм 100%природен не содржи алкохол. Штити од секаков вид на инсекти не е мрсен и лепи воопшто. Баш е наменет за новороденчиња после месец дена. Тоа ќе најдеш кај тебе сигурно како солуција се и алките ептен добри јас на ноџиња ставам. Еве слика
Go ima li vo mk. Ako ne da si go kupam togas vo gr, ama pa ne mi se eksperimentira vo stranstvo na bebe.
Незнам во Грција дали ги има можеш да провериш на интернет јас од Задар ги купив а кај нас ги нема со сигурност затоа ја тагнав само @danichap Колкаво ти е бебчето? Земи бар две алки од кај нас, колку ме држи сеќавање лани донесоа некоја француска козметика на природна база во Зегин( бело -зелено пакување) не ми текннува назив,провери.
Ние бевме сместени на сама плажа.Гужва мн ,топла вода.Но за идење во центар ужас..никако без кола.Угорница огромна и напорна а и долга. Инаку самиот центар е мн убав за шетање.Полн е со народ,дуќани,ресторанти
Кој од вас бил во Олимпијада? Викаат за со деца било топ. Сакаме септември да одиме и уште немаме одбрано локација. Едино шо знам е дека сакам вила со базен и близу до плажа.
Топ е. Плажата милина. Ситен песок. Топла и плитка вода. Многууу многуу долга и широка е плажата. За трчање убавини. Мирни и тивко место. Во близна е белата плажа која е преубава. И не само таа, во тој дел општо има убави плажи.