Преголема гужва, песок онака средно, мн барови и таверни, баш живо за шетање, ама за со дете не би идела.Сами бевме уште во врска со сопругот пред две години. Секој ден србите бараа некое дете што им се загубило во гужвите преку ден. Ние бевме Август мм тогаш имаат колективен.Мириса на канализација.. Вода океј, немам среќа секоја година со циклус сум па не ми остава некој јак утицај.
Сакаме да ја однесеме бебка на планина 2-3 ноќи на крај на јули. Месец ипол ќе бидеме. Го гледам хотел Радика, Маврово, последно бевме пред 4години пред да го купат новите сопственици. Има некој скоро искуство дали е реновиран и како е со услуга пошто на инста ми изгледа како обновен ама да не ризикувам Гледам дека е направена и патеката околу езеро тогаш не беше а баш би било супер за прошетки со количка.
Се оди пешки до Неас Мармарас? Има некоја патека за шетање? Или мора со кола и до најблиско населено место?
Не, ние одевме со кола, малце паркингот знае да е проблем, ама се наоѓа место. Може и пешки, ама угорница е и има доста одење. Инаку таму си има уличка покрај плажата во Парадисос, има таверни и ресторани на сама плажа, не е лошо за шетање, само што знае да е досадно, оти нема екстра забава.
Еј бевме од работа лето 2023та, не знам дали се сменило нешто од тогаш ама катастрофа искуство, скоро па ништо не испочитуваа, во вилите бевме сместени, преубаво уредено ама не баш чисто, храната под просек за таа цена, ќе ги пишам порака
Консултирај педијатар.Мене Фиданоски не ми дозволи планина до 3 месеци на бебето.Поради надморската височина.