Каде на одмор со бебенце?

Дискусија во 'Бебе' започната од gorda, 9 мај 2013.

1. Ladyme

Ladyme Истакнат член

Се зачлени на:
    8 август 2020
    Пораки:
    1.794
    Допаѓања:
    3.789
    Преголема гужва, песок онака средно, мн барови и таверни, баш живо за шетање, ама за со дете не би идела.Сами бевме уште во врска со сопругот пред две години. Секој ден србите бараа некое дете што им се загубило во гужвите преку ден. Ние бевме Август мм тогаш имаат колективен.Мириса на канализација.. Вода океј, немам среќа секоја година со циклус сум па не ми остава некој јак утицај. :bug:

2. Baby warrior

Baby warrior Истакнат член

Се зачлени на:
    27 декември 2023
    Пораки:
    1.455
    Допаѓања:
    3.077
    Сакаме да ја однесеме бебка на планина 2-3 ноќи на крај на јули. Месец ипол ќе бидеме. Го гледам хотел Радика, Маврово, последно бевме пред 4години пред да го купат новите сопственици. Има некој скоро искуство дали е реновиран и како е со услуга пошто на инста ми изгледа како обновен ама да не ризикувам :$ Гледам дека е направена и патеката околу езеро тогаш не беше а баш би било супер за прошетки со количка.

3. Izzy_0504

Izzy_0504 Популарен член

Се зачлени на:
    2 јануари 2020
    Пораки:
    1.532
    Допаѓања:
    4.277
    Се оди пешки до Неас Мармарас?
    Има некоја патека за шетање? Или мора со кола и до најблиско населено место?

4. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.901
    Допаѓања:
    203.109
    Не, ние одевме со кола, малце паркингот знае да е проблем, ама се наоѓа место. Може и пешки, ама угорница е и има доста одење.
    Инаку таму си има уличка покрај плажата во Парадисос, има таверни и ресторани на сама плажа, не е лошо за шетање, само што знае да е досадно, оти нема екстра забава.

На Izzy_0504 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Autumn05

Autumn05 Активен член

Се зачлени на:
    3 ноември 2024
    Пораки:
    218
    Допаѓања:
    274
    Еј бевме од работа лето 2023та, не знам дали се сменило нешто од тогаш ама катастрофа искуство, скоро па ништо не испочитуваа, во вилите бевме сместени, преубаво уредено ама не баш чисто, храната под просек за таа цена, ќе ги пишам порака

На Baby warrior му/ѝ се допаѓа ова.
  6. joy1

joy1 Форумски идол

Се зачлени на:
    14 август 2012
    Пораки:
    20.056
    Допаѓања:
    328.363
    Консултирај педијатар.Мене Фиданоски не ми дозволи планина до 3 месеци на бебето.Поради надморската височина.

На mariz, Baby warrior и naturally им се допаѓа ова.
  7. Baby warrior

Се зачлени на:
    27 декември 2023
    Пораки:
    1.455
    Допаѓања:
    3.077
    Е не ми текна на ова … баш утре сме на педијатар во систина ќе прашам, tnx

8. Baby warrior

Се зачлени на:
    27 декември 2023
    Пораки:
    1.455
    Допаѓања:
    3.077
    :wasntme: Дајте и некои други предлози за бебушки мали да избегаме од жешково скопје на два три дена

9. Ifkence19

Ifkence19 Истакнат член

Се зачлени на:
    1 април 2020
    Пораки:
    92
    Допаѓања:
    13
    Места во Охрид со дете од 14 месеци, од кои креми за сончање сте задоволни и против убод и алергија