1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Каде на одмор со бебенце?

Дискусија во 'Бебе' започната од gorda, 9 мај 2013.

1. angel4444

angel4444 Популарен член

Се зачлени на:
    1 април 2016
    Пораки:
    968
    Допаѓања:
    1.318
    Дали е можно да се паднавме у истава соба :rofl: само фотелјата е извадена ни донесоа креветче за бебчо :) апдејт чисто е, игралиште за деца позади супер уредено, услугата е одлична, цените во ресторанот се исто ко во Скопје, времево е одлично воопшто не е жешко, шетаме со чорапчиња, хеланчиња и боди :D во 22 сега закажавме спа, сабајле доручек па ќе допишам впечатоци :) сега за сега е супер

На joy1 и Baby warrior им се допаѓа ова.
  2. LadyR

LadyR Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2012
    Пораки:
    2.706
    Допаѓања:
    9.761
    Јас со маж ми сум била неколку пати во Миа. Мене ми е океј, може малку се прецениле со цената само (како и многу други хотели и апартмани во Маврово). Имаат и СПА, ама ништо спектакуларно. За со бебе мислам дека не е прикладно во тоа СПА. Доручекот беше океј, јајца со други работи.
    Имаат широка тераса, веднаш се на патот. често имаше свирки навечер. Немам замерки, ама не е ни нешто wow, просечно. Ќе ви биде убаво. :)

На angel4444 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. angel4444

angel4444 Популарен член

Се зачлени на:
    1 април 2016
    Пораки:
    968
    Допаѓања:
    1.318
    Супер е :) карши ни е мавровски мерак, мини палачинки и шетање колку сакаш :D за бебе нема шанси во спа, кој е дежурен го чува додека спие пошо и сестра ми ја земавме :rofl: се мењаме секоја вечер ахахаха
    Инаку да, не само тука, во цело Маврово цениве за престој се машала :shake: цените за храна исто ко во Скопје, над 300-400 ден е било која порција

На LadyR му/ѝ се допаѓа ова.