Рано ти е затоа нема никаде сеуште. Инаку Меркур, Галакси за играчки, Алфи, поголемите маркети, Локо Кроко, вадат таква опрема... ама ваљда им е рано сеуште.
Да, на тоа мислев. Кои места би биле така попогодни за со дете. Инаку воопшто не се плашам да патуваме и подалеку.
Кога најрано сте ги носеле бебињата на патување со авион? Ние се размислуваме да го носиме на околу 5 месеци, лет околу 3-3.5 часа. Некое искуство?
Iskustvo vo Possidi holidays i Mistis Aleksander the great, dali nekoj e bil? Vo pogled na hrana, plaza, sobi… odalecenos od plaza i slicno. I iskustvo so mali deca
https://www.elo.mk/product-category/banja/ponca/ Од 0-1 година тој модел е најмалото што најдов лани, муслин е, нежно и брзо се суши и на 7 месеци и беше супер величината.
Некој што бил во Армениститс сместен во приколка, да ми кажете што има а што да си понесам од дома. Со бебе од годинка и дете од 4 ќе одиме следна недела, па ме интересира што да спремам
Неа Флогита или Неа Потидеа е подобро опција за одмор со бебе 10 месеци во јуни? Некој што бил и на двете места да направи споредба
Приколките се со надворешна кујна колку што знам, а кујните им се опремени така да понеси фен и некое помало тенџере и прибор за спремање храна за децата. Исто така пешкири носи од дома пошо таму нема.
Не сум била во прилолка во бунгаловите одевме без бебе две години по ред по 15дена. Мн убаво си поминувавме ама со друштво со журки со седење до сабајле до 5 имаше и фамилијарни посетители ама имаше и доста млади да знаеш има регулирано бучава до колку смее во кампот во смисла музика/ смеење/ собирање ама така мене ми е место кое го памтам по младалачки одмори Преубава е плажата ќе уживате