Каде на одмор со бебенце?

Дискусија во 'Бебе' започната од gorda, 9 мај 2013.

1. ija

ija Популарен член

Се зачлени на:
    21 март 2013
    Пораки:
    1.287
    Допаѓања:
    930
    Каде бевте сместени во Платамона?

2. ija

ija Популарен член

Се зачлени на:
    21 март 2013
    Пораки:
    1.287
    Допаѓања:
    930
    Ако не е тајна како се вика хотелот?

3. Anie93

Anie93 Популарен член

Се зачлени на:
    8 јули 2016
    Пораки:
    4.650
    Допаѓања:
    19.885
    Zeus Hotel

На ija му/ѝ се допаѓа ова.
  4. EarthFire

EarthFire Популарен член

Се зачлени на:
    12 септември 2014
    Пораки:
    690
    Допаѓања:
    1.747
    Апартман во вила.

На ija му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Sunrise!!!

Sunrise!!! Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јануари 2023
    Пораки:
    598
    Допаѓања:
    659
    Мене плажата не ми се свиѓаше воопшто цела со камења, но многу блиску е Неа пори 2км што има песочни огромни плажи со многу барови. Местото е убаво инаку, навечер има за шетање, за викенд приметив дека многу грци доаѓаат навечер за шетање. Доколку си нашла хотел со убава понуда јас би одела. Реално и тој дел од Грција е поевтин од краците.

На Anie93 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. NIKA@

NIKA@ Истакнат член

Се зачлени на:
    29 септември 2020
    Пораки:
    303
    Допаѓања:
    840
    Дали некој бил во Шенѓин Албанија со мали деца на одмор, да сподели искуство?:)

7. Anaroz1

Anaroz1 Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2021
    Пораки:
    3.281
    Допаѓања:
    7.615
    Шо мислите за Парга со бебе од 1 година?

8. Barbara_barbs

Barbara_barbs Истакнат член

Се зачлени на:
    13 март 2023
    Пораки:
    236
    Допаѓања:
    1.406
    Некој што бил во Toroni blue sea во новото крило да сподели искуство?

9. Mimmi39

Mimmi39 Популарен член

Се зачлени на:
    11 ноември 2017
    Пораки:
    2.693
    Допаѓања:
    5.198
    Зошто да не.
    Не сум била во Парга, но бебево го носам секаде со мене на патувања по ЕУ и убаво поминуваме. Би го однела и во Парга. :)
    Одете каде сакате и убаво да си поминете.

На Anaroz1 и lovely91 им се допаѓа ова.
  10. LadyR

LadyR Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2012
    Пораки:
    3.045
    Допаѓања:
    11.371
    Зависи каков човек си. :D

Јас не би отишла. Освен ако не сме ви прв ред некаде во Валтос или Лихнос. Кога одам на море, сакам да ми е смештај на плажа, да е плажата песочна и да можам за две миниту да сум во соба ако треба нешто да земам, да дреме дете. Парга сум била еднаш, останато ми е дека е преубав град и баш си имаше угорнини, тесни улички. Натоварена на жешко и со дете и количка јас лично не ми се мачела, паѓа од класификација како одмор хаха. :D А овие погоре плажите што ги ти пишав се преубави. Лево и десно од градот одма.

За шетање низ други места не ми е битно, секако цело време сме акнани да видиме/посетиме нешто. Ама за одмор сакам што поедноставно.

На Anaroz1 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Mila0000

Mila0000 Популарен член

Се зачлени на:
    26 јуни 2021
    Пораки:
    694
    Допаѓања:
    1.191
    Здраво,
    Дали може во порака да ми пишеш контакт од смештајот кај што сте биле, и ние бараме близу плажа смештај.
    Фала ти однапред! :)

12. Mila0000

Mila0000 Популарен член

Се зачлени на:
    26 јуни 2021
    Пораки:
    694
    Допаѓања:
    1.191
    Девојки, некоја де била во апартман (на приземје) близу до плажа во Аспровалта, Врасна или евентуално Неи пори да ми даде контакт од смештајот.

13. Frida-

Frida- Истакнат член

Се зачлени на:
    9 декември 2025
    Пораки:
    430
    Допаѓања:
    785
    Не е за со дете. Прво нема сместување директно на плажа, второ градската плажа е прљава.
    Градот е убав навечер, спремаат преубава морска храна по рестораните но стрмно е ко Крушево :)

П. С знам дека со мали деца одат во Сивота често. Не знам како е, ако има некој што бил нека сподели искуство, ама и тоа е ете на Јонско и на таа страна

14. Guns N` Roses

Guns N` Roses Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2017
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    18.534
    Парга е преубава, но за со бебе не е, ќе бидете многу оганичени со движење, се е во угорнина, сите улички и по скали, градската плажа е мала, ако бидете сместени на тој дел, нема да можете до Валтос плажата, ако сте сместени од страната на Валтос нема да може да прошетате во градчето бидејќи за да преминеш од едната на другата страна се качуваш многу високо, едино со кола, ама за паркирање и тоа ми изгледаше комплицирано.

15. LadyR

LadyR Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2012
    Пораки:
    3.045
    Допаѓања:
    11.371
    Хаос е за паркирање, посебно ако е сред сезона. Како и да комбинираш, за на плажа или за на вечера во ресторан неизбежно е некоја угорница да се помине. :D

На Guns N` Roses му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Baby warrior

Baby warrior Истакнат член

Се зачлени на:
    27 декември 2023
    Пораки:
    3.905
    Допаѓања:
    7.469
    Златни краци, сеј си не си пеави стресови до Парга. Не знам како сте со седење во кола ама јас летово 7пати одам назад напред гр-мк и прв крак или нешто после солун е се што може да издржам од нејзиното алармантно несакање за седење врзана во седиште :D ја не помислив за Парга или подалеку ич, другарка со 7месечно отиде на Врахос и ми се јави да ми каже дека не можела да го разбуди за да јаде :D:D:D така да се е до детето мојава да може да рипне од прозор сосе сите 150.000 играчки на неа ќе рипне и око нема да и трепне само да не е врзана :rofl: ај зимово ќе се разлетаме по европа погплема ќе е :$ позитивата да е во преден план

На Frida-, Bibsss и Anaroz1 им се допаѓа ова.
  17. Anaroz1

Anaroz1 Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2021
    Пораки:
    3.281
    Допаѓања:
    7.615
    хахах иста е и мојата, не можеме до Штип да стигнеме со неа, носам две кеси со играчки, смоки, бисквити се живо и џабе е, него ова хотелчево шо го најдов беше на 11 км од Парга на сама плажа затоа се мислев, планот ми беше навечер да патуваме кога спијат, зашо последно до флогита идевме 7 саати, затоа шо застануваме на секои 10 мин, тоа беше страшно, како и да е се премислив, ќе идеме пак на прв крак негде изгледа, уште немам резервирано пошо не можам да се одлучам, а планираме од 1 ви да одиме :rofl: битно куферите дома ми се извадени и спремни за пакување, се мислев за Посиди последно, исто најдов хотелче на сама плажа.

На Baby warrior и Bibsss им се допаѓа ова.
  18. Lady*Bug

Lady*Bug Популарен член

Се зачлени на:
    29 април 2017
    Пораки:
    1.550
    Допаѓања:
    5.189
    Мајки прашањево не е за во темава ама е поврзано :D
    Како се организирате со храна што им давате кога одите по хотели, одмори...некако ми изгледа прекомплицирано, а и до кај мајка ми да ја однесам не ми сака пр. ручек не па за др места..
    Конкретно има 16 мес малава

19. Baby warrior

Baby warrior Истакнат член

Се зачлени на:
    27 декември 2023
    Пораки:
    3.905
    Допаѓања:
    7.469
    Во хотели си јаде одбирам што и како, во апартмани кога одиме готвам набрзински или кашички хип/baby love мојата е скоро 15месеци големи се веќе си јадат скоро се. Една од ужинките шмукалче другата гледам да е овошје свежо

На Lady*Bug му/ѝ се допаѓа ова.
  20. jagoda777

jagoda777 Популарен член

Се зачлени на:
    10 септември 2014
    Пораки:
    932
    Допаѓања:
    1.699
    Здраво може предлог сместување за одмор со дете 1 годинка што сте биле задоволни, да е мн блиску до плажа, и да е чисто:) фала

На Simon4e0507 му/ѝ се допаѓа ова.