Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Каде на одмор со бебенце?

Дискусија во 'Бебе' започната од gorda, 9 мај 2013.

1. Lady*Bug

Lady*Bug Популарен член

Се зачлени на:
    29 април 2017
    Пораки:
    1.284
    Допаѓања:
    4.972
    Не резервирав преку агенција, приватно си најдов смештај, ако сакаш можам да ти дадам контакт информации.

2. Krismanka86

Krismanka86 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 септември 2016
    Пораки:
    18
    Допаѓања:
    37
    Мајки незнам муабетов баш дали е за тука ама ова како најопшта тема ми беше и викам ај тука ке пишам :) Пред еден месец резервиравме студио за двајца возрасни и едно бебе до 2год. во Грција на вториот крак од 23 јули до 04 август, 60 евра се плаќа од вечер. Во меѓувреме ни се смени планот и целиот одмор, па доколку некој од вас нема резервација за тој период или пак познавате некој што би сакал да оди пишете ми, уплатено е за една вечер. Во прилог е местото....

http://michelmar.gr/paradisos-neos-marmaras-halkidiki-rooms-apartments/photo-gallery/

3. pepapa

pepapa Популарен член

Се зачлени на:
    30 јули 2012
    Пораки:
    1.128
    Допаѓања:
    909
    Mami vase mislenje kade e podobro na odmor so 8 mesecno bebe Nei Pori ili Nea Flogita za od 1 septemvri, kade e pocista vodata?

4. duffi

duffi Форумски идол

Се зачлени на:
    14 април 2011
    Пораки:
    12.745
    Допаѓања:
    145.187
    Флогита мене не ми е за со деца. Галама, лежалка врз лежалка. Подобро околните села, Неа Плагија, Ираклија, Дионисиос.
    Разлидти назад сум пишувала и за Неа Пори.

5. Sky-butterfly

Sky-butterfly Форумски идол

Се зачлени на:
    22 декември 2013
    Пораки:
    3.398
    Допаѓања:
    60.835
    Бевме во Флогита со син, имаше околу 2 години и супер беше.
    Не на плажата во центарот туку малку на страна, во пензионерски дел. :)
    Во 'центарот' се повеќе млади, гужва, музика.. затоа @duffi не знае, оти не била кај пензионерите :D
    Чиста вода, пречиста. Нема ветер, нема водни животинки.

Неи Пори не бев.

На M&M и duffi им се допаѓа ова.
  6. duffi

duffi Форумски идол

Се зачлени на:
    14 април 2011
    Пораки:
    12.745
    Допаѓања:
    145.187
    @Sky-butterfly
    Скај сега последните две три години е гунгула. Беше и тогаш ама сега е бетер. А околните селца се далеку помирни. :) Неа Плагија е споена дури не се познава кафе кое завршува и баш е пензионерски и за со деца.

Велам Флогита не е мој избор сега за со дете. Ако на некој му се допаѓа, што да не. :)

На Sky-butterfly и azelea им се допаѓа ова.
  7. azelea

azelea Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    3.594
    Допаѓања:
    15.678
    Некоја да не има информации за смештај во Парга, Сивота,или преку агенција искуство во тој дел? Сега за сега таму е планот да одиме крај на август или септември, па ќе видиме ако се најде нешто, ако не не ни бега втор крак повторно :)

На lilo му/ѝ се допаѓа ова.
  8. BirMelek

BirMelek Популарен член

Се зачлени на:
    30 декември 2013
    Пораки:
    2.673
    Допаѓања:
    14.780
    Јас сум била на двете места преку агенција. За Парга сметам поубаво е да бидете сместени во градот, така ќе ви виде блиску градската плажа крионери, а и градот за шетање. Валтос е неспоредливо поубава плажа од сите, но градот ќе ви биде далеку, а со дете сте. Освен ако не одите со кола.
    Сивота е рајот за мене, најубави плажи, но лично не го препорачувам за со деца. Плажите се далеку и не се она детски плажи да ужива дете. Таму е бела врака, убавина и рај, но дете не би носела, угорнини е целото. Сместување на сама плажа не знам дали има соодветно, да не те лажам. Гледам преку агенции се нуди еден хотел во центарот и една вила исто во гратчето. И двете сум ги видела не се лоши. Август/септември е одличен термин за овие места. И, да, јас кога бев во Сивота во септември, вриеше комарци, а Парга ниту еден.

На azelea му/ѝ се допаѓа ова.
  9. azelea

azelea Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    3.594
    Допаѓања:
    15.678
    Фала ти, ќе имам во предвид :)

10. M&M

M&M Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2015
    Пораки:
    6.744
    Допаѓања:
    150.030
    Може сум пишала и др пат ги изрекламирав ептен ама 2г шо ред резервирам преку nikana.gr доста се поволни. Внеси регион и ќе ти извади се што има во близина

11. pepapa

pepapa Популарен член

Се зачлени на:
    30 јули 2012
    Пораки:
    1.128
    Допаѓања:
    909
    Moze mene kontakt informacii za Nei Pori?

Tie sto ste bile vo Nei Pori preku koja agencija odevte i preporaka za dobra vila so studio blisku do more

Последна измена од модератор: 15 јули 2017
  12. lilo

lilo Популарен член

Се зачлени на:
    27 февруари 2010
    Пораки:
    743
    Допаѓања:
    1.293
    Лани бевме Парга сместени во Вила Фиоре но и Студио Докос се една до друга. И двете се океј. Е Докос поскапо е сместувањето валда е поново. Иначе секој ден во Фиоре жената чистеше. Дворот терасите пред студијата. Раска немаше. Јас сум задоволна. Одлична локација. Пак би се сместила тука кога би одела.Ем си во град ем ладовинка е од шумата ем има плажи. Ако одите со кола одете до Личос тоа е веднаш тука многу убава плажа има и хотел и камп. Тука отидовме намерно последниот ден во ресторанот ручавме, во купатила ќе се истушираш со шампон се како треба и тргнуваш за назат. А инаку бевме и Сивота-Бела Врака и Амудиа и Врахос. И помалите плажи како Саракинико супер е.

13. Artemida81

Artemida81 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 април 2012
    Пораки:
    449
    Допаѓања:
    354
    Некоја од вас да била летово во Неа Потидеа? Или моментално ако е таму да сподели впечатоци??

14. BirMelek

BirMelek Популарен член

Се зачлени на:
    30 декември 2013
    Пораки:
    2.673
    Допаѓања:
    14.780
    Била ли некоја во аурора берово? Сега тоа ми се уврте во глава. Страшен љубител на море сум, ама не ми се носи мало бебе на толку жешко, повеќе во соба ќе седам отколку на плажа. Сакам комбинација охрид и берово.

15. mona22

mona22 Популарен член

Се зачлени на:
    20 јуни 2010
    Пораки:
    684
    Допаѓања:
    1.858
    Vo aurora berovo imame odeno 100 pati blizu ni e pa skoro sekoj vikend sme tamu. Mestoto e mn ubavo ama i skapicko. Nadvor ima bazent a mislam deka ima i vnatre zatvoren. Ima i lulaski, zelenilo i mnogu cist vozduh. Toa e odprilika ako ti treba nes poveke slobodno pisi

На BirMelek му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Lolipop23

Lolipop23 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 март 2010
    Пораки:
    5.514
    Допаѓања:
    27.301
    За убаво, убаво е многу, ама изгор скапо е. Сме оделе неколку пати, но не сме преспивале, онака на кафе, пијачка... Последно бевме кај Велгиден, 3ца, по едно пиво испивме и една мала порција пилешки прсти за мезе скоро 800 денари не фати. :o Колку ли ќе кошта целодневно јадење и пиење не сакам ни да помислам??? :^)
    Погледни на Групер, има многу попусти за ноќевања во Берово.

На kikin и BirMelek им се допаѓа ова.
  17. BabyStyle

BabyStyle Популарен член

Се зачлени на:
    29 јуни 2010
    Пораки:
    470
    Допаѓања:
    8.955
    Ние бевме после НИКИТИ едно многу убаво Хотелче Македонос. На плажа одевме на Манго Бич... Со дете од 1г. Многу многу убаво попмиавме. Препорачувам

18. IrenaTr

IrenaTr Активен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2016
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    Здраво, Ако може прати ми го контактот за сместување во Агиос Јоанис. Многу убаво го имаш опишано, ептен ме привлече. Поздрав,

19. ZojaP

ZojaP Истакнат член

Се зачлени на:
    18 ноември 2014
    Пораки:
    311
    Допаѓања:
    308

Повели

melifilos.pelion@yahoo.com

20. IrenaTr

IrenaTr Активен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2016
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    Благодарам, уште денес ќе исконтактирам.