Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Каде на одмор со бебенце?

Дискусија во 'Бебе' започната од gorda, 9 мај 2013.

1. elcezelce

elcezelce Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2011
    Пораки:
    3.118
    Допаѓања:
    20.936
    Јас искрено не би ти го препорачала Неос Мармарас со бебе затоа што вилите се на повисоко ,а плажата е доле и со бебе искрено би требала со кола секој ден да одиш на плажа ,ако сакаш вториот крак најубаво ти е Никити или Торони ,а можеш и Вурвуру преубаво е само мн е пусто нема ептен ништо ама плажа има фантазија ,од овие три места Никити ти е најголемо имаш доста продавници ,има ресторани имаш и Лидл во местото .

На Ownage, Paka, Kitten и 2 други им се допаѓа ова.
  2. Rabbit

Rabbit Форумски идол

Се зачлени на:
    3 септември 2012
    Пораки:
    2.263
    Допаѓања:
    46.182
    @azelea ај ако не ти е тешко кажи ми нешто повеќе за Фурка :)
    Дали е мало и мирно место како за пензионери и мали деца?
    Водата дали е чиста и топла?

3. azelea

azelea Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    3.597
    Допаѓања:
    15.685
    Ребит јас само на поминување сум била,и убаво е да мало местенце, мирно со плажа долга,има простор и без лежалки колку ти душа сака,на едниот крај е поубава плажата и водата ,а на другиот е така малку со каменчиња ама чиста е ,плус од таа страна касно заоѓа сонцето и можеш да седиш на плажа покасно.
    Лани колешка беа фамилијарно ,она многу го бендиса.

На Rabbit му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Rabbit

Rabbit Форумски идол

Се зачлени на:
    3 септември 2012
    Пораки:
    2.263
    Допаѓања:
    46.182
    Тоа ми треба за со мојата ѕверка, една улица и вода топла и чиста, зошто ич не сака да се шета.
    Фала многу :)

На azelea му/ѝ се допаѓа ова.
  5. КикиМикиКики

КикиМикиКики Нов член

Се зачлени на:
    25 септември 2017
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    Nie se uplativme za Hanioti dva termini ... :) pa se nadevem deka ke e dobro... vilata e vo pomirniot del od Hanioti i si ima kako sopstvena plazicka... vo septemvri ne bi trebalo da ima i nekoja golema guzva :)

6. irena.1

irena.1 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 ноември 2012
    Пораки:
    4.361
    Допаѓања:
    21.348
    Јас би те советувала гледај истражувај, ама некаде во август уплати си, кога ке си видиш со какво ѕверче ке си имаш работа :D.
    Јас така направив. Синко роден во јуни, бевме септември, во август уплатив. Е сега тогаш повекето е резервирано веке, ама не ми се ризикуваше пред време. Важно ми беше ѕверко мали да е добар и кооперативен. Ние поминавме многу убаво. Бебе беше два и пол месеци. Но немаше грчеви, ноке се будеше само за цицање. Беше само на цицање, што е најлесно за на пат. Немав шишиња, цуцли, не се мислев кога, како на плажа или носење на термоси и млеко. Едноставно, а отвори уста го доев секаде. Повеке захтевен беше големиот.
    Резервиравме дирекно во хотелот ( наши пријатели беа претходно) и уште некој ден на букинг во друг хотел близу до првиот.

На azelea, Kitten, emkaemka и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  7. eli25

eli25 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    15.008
    Допаѓања:
    123.814
    Прво кажете каде да се оди за велигден? грчка поголемиве хотели после 20 апр отварале. и времево какво ќе е:?:

На Igle и kukla21 им се допаѓа ова.
  8. Ano

Ano Форумски идол

Се зачлени на:
    4 октомври 2016
    Пораки:
    9.065
    Допаѓања:
    40.416
    Велигден во Охрид:)
    Туку одморот е побитен, само да не се испотепаме за истите места:D

На elcezelce, stevemila, emkaemka и 4 други им се допаѓа ова.
  9. Kataklinkers

Kataklinkers Популарен член

Се зачлени на:
    10 септември 2014
    Пораки:
    1.547
    Допаѓања:
    9.282
  10. S.Snezana

S.Snezana Истакнат член

Се зачлени на:
    7 февруари 2015
    Пораки:
    1.006
    Допаѓања:
    1.624
    Kalitea vo vila Poseidon vo prv red. Do sega ne sme bile ni pofalija pa ke vidiem

На НаталиЛили му/ѝ се допаѓа ова.
  11. kukla21

kukla21 Мама Член на тимот

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    23.744
    Допаѓања:
    108.738
    @joy1 ми дадоа понуда. Нема за јуни, ама за јули за 2 недели со појадок скоро 1400 еур. Пиши им за кои дати ти одговара. Брзо одговараат.

На joy1 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.617
    Допаѓања:
    201.949
    Ау машала...ова во Грција? За овие пари четиричлена фамилија со мали деца ќе помине две недели во турски хотел со алл ин. Се занесуваат малку Грциве. Секоја година се' поскапо и поскапо :|

На TheSecret, Mishela, stevemila и 9 други им се допаѓа ова.
  13. azelea

azelea Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    3.597
    Допаѓања:
    15.685
    Не да се занесуваат, претеризми :|

На Annath, Rabbit и emkaemka им се допаѓа ова.
  14. kukla21

kukla21 Мама Член на тимот

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    23.744
    Допаѓања:
    108.738
    Исто мислам. Ова е само бб.

На Annath му/ѝ се допаѓа ова.
  15. kikin

kikin Популарен член

Се зачлени на:
    4 јуни 2010
    Пораки:
    4.250
    Допаѓања:
    13.899
    ЛАни бевме на одмор почеток на септември. Малиот беше 9 месеци. Со оглед да решивме „5 до 12“ никаде не можевме да најдиме слободен смештај, па најдовме преку грчка агенција за посредување. Прекрасно место. Измеѓу Ставрос и Неа Врасна, местото е врасна бич. Значи хотелчето беше на сама плажа и имаше приватна плажа со следување на 2 лежалки. За со бебе топ. Цената одлична за такви услови. Тивко место, приватна плажа, на сама плажа па ако нешто му се сојаде, соспие одма си во апартман. МЕстото тивко, а само 5 мин со кола одалечено од Ставрос и Неа Врасна. Топло го препопрачувам за со дете/бебе. Водата кристално чиста е некогаш знаеше напладне да фатат бранови ама ништо страшно.

Оваа година сакам да одиме на втор крај, Никити и Метморфози ни се опција. Најарно е од сега да си бараме нешто.

На TheSecret, stevemila, S.Snezana и 4 други им се допаѓа ова.
  16. angrypepper

angrypepper Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јануари 2015
    Пораки:
    233
    Допаѓања:
    123
    Во Турција со 2 годишно дете бил некој? За септември планирам во алл инклузив хотел.. Па како поминал, ваљда не е мал за такво патување...

17. fana

fana Форумски идол

Се зачлени на:
    7 август 2012
    Пораки:
    16.445
    Допаѓања:
    113.649
    Да, прва братучетка моја. Внучето тогаш имаше 2 години и 5 месеци исто all inclusive и супер поминаа. Да напоменам одеа сами со автомобил 8-|

18. Melinda85

Melinda85 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 октомври 2016
    Пораки:
    515
    Допаѓања:
    5.814
    Мила ,мојава бебушка крај на нареден месец планирам да ја носам кај свекор ми и свекрва ми во Истанбул ќе биди здравје 4 месеци... разговарав и со доктори за патување за неа кажаа дека нема проблем, само редовно да си ја носам да ги прима вакцините. Пошто не обожавам авиони:D , ќе одиме со кола..А твоето малечко е 2 години така што не е ни најмалку мал за патување.:) Позз:inlove:

На angrypepper, stevemila и kukla21 им се допаѓа ова.
  19. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.617
    Допаѓања:
    201.949
    Турција не, ама Египет да, со двегодишно дете. Летот супер го помина, таму без проблем јадеше од храната што ја спремаа. Тој одмор воопшто не осетив дека имам дете. Спиеше, јадеше, играше, по тој редослед. Убавина од одмор.

На eli25, angrypepper, azelea и 4 други им се допаѓа ова.
  20. alisijad

alisijad Популарен член

Се зачлени на:
    1 март 2015
    Пораки:
    3.305
    Допаѓања:
    6.764
    Додека мм не си дојде ништо не можам да планирам, ама сепак разгледувам некои местенца, ако се решиме за Грција ке одиме директно па таму ке бараме смештај, лани пријатели беа со две мали деца и одма најдоа.
    Мене ме интересира мислења за Бугарија, дали ке издржи пат од 10 и повеке часа малово, многу сакам таму да идеме, најубавите одмори ми биле во Бугарија, евтино е, има кај да се прошета, има што да се види, водата и е не е така лоша како што се кажува, ама само патот ме плаши.

На emkaemka му/ѝ се допаѓа ова.