Што знам баш побарав од вилава да ми пратат слики од плажата што е пред нас, ова ми пратија, не е најсјајна ама е ОК, ионака план е под дрва во склоп на вилата да седиме, на плажа само за бањање, сите тројца не смееме ич на сонце Видов на гугал има и поубави плажи, но и полоши вистина е.. @JoyJoy вашата плажа каква била?? Тешко ми е за избор бидејќи барам вила близу плажа со голем двор со дрва и сенки. За шетање не ми треба ништо, едно продавниче ми е доволно
Емка и јас ќе потврдам плажата е навистина катасрофа ,мене лично не ме бендиса ни плажата ни местото .Чим сакаш мирно место јас би ти го препорачала Вурвуру преубава плажа има ,и само една продавничка
@emkaemka веќе ти кажале се. Имам одено на минување и плажата не ми остави некој впечаток. Спротивно пак братучетка ми со малото секоја година одат таму на одмор. Ја носат од кога беше 6м. Јас би Никити. На таму ми оди окото или Торони од втор крак.
Идеална плажа за бебиња и мали деца е Лагомандра. Огромни дрвја ,природна сенка,еден куп бебиња спијат во мир .место има секогаш бидејки е голема .Паркингот е до самата плажа.Тука е и хотелот Лагомандра ,а во близина го видов ова сместување,https://www.halkidiki.com/kohyli/index.htm со сопствен дел од плажата.
Емче мила,тоа е мое видување,јас како го доживеав местото,тоа беше пред две години,значи и јас сум тип што сака мирни тивки места,баш од тие причини отидовме,на слика изгледа супер ама плажата е како удолница,се слегнува надолу што не личи на скали,плажи тесни,несредени,нема од каде кафе да нарачаш,з шеткање може да шетнеш доволно ти е за со бебе....ама мене ме не ме бендиса плажата,водата,амбиентот,незнам,јас никогаш повеќе не би отишла.
Мајки што биле во Торони, дали има место за шетање навечер, продавнички и слично? Гледам и два добри хотела, Blue sea и Akti Toroni, препорака за добар смештај?
скоро и да нема.За шетање е ептен оскудно и сиромашно.Мислам дека има само еден маркет ,нам ни беше доста далеку дека така бевме сместени.За разлика од места на првиот крак кои се полни со луѓе,тезги навечер овде нема скоро ништо
Неколку таверни, луна паркче за дечиња малечко,нишалки..еден маркет во стариот дел и два во другиот ..оние продавничиња за суврнири и облека две три и барчиња и рестораничиња на плажа..тогаш роден беше само поголемиов имаше 2ипол години и најитересната продавничка му беше една малечка за мед каде во стален затворен ло аквариум налик беа ставени живи пчели..(да се гледа процесот ..имавме дремено со мажот ми по пола час Ние бевме во Blue sea..и годинава одиме.резервиравме во фебруар.бр на соба ..се ..добивмe попуст околу 15% мислам. Водата е преубава.плажа супер широчка и долга..за со две деца треба м2 за да се распостелиме со играчки и занимации , ми се допаѓа што вториот крак е "поприроден..има преубави плажи со појас од дрва околу нив..природни сенки ..лагомандра ја спомна некој ..прекрасна .. А за шетање може Неа Мармарис .многу пати одевме натаму.. Се гледаме во август значи
Во вилата Ели..не во собите од хотелот..искрено мислам дека не вреди за толку многу пари во соба таму..се користиме исто..базен плажа..ресторанот е како менза на отворено..нас храна ни е наутро житарки..овошје, бели пецива (пиблискиот маркет секое утро имаше од некоја пекара) ручек по рестораничиња и вечера повеќе пати гиро ..пица.. Минатиот пат не беа овие крила реновирани аега се..на линкот ги има и сликите од собите.. Ние резервиравме преку Атланик. https://atlantikturs.com/vila-blue-sea-|-toroni-leto-2018-atlantik-turs
Не следам мн, ама тек тук што читнувам се за Грција е. Сакав да прашам, да не бил некој накај Шпанија, Италија...да ми предложи место, да има плажа, но и што да се види...би ми било од голема помош. Дете 2 години ќе биди.
Мајкички дали случајно знаете некоја страна каде можам да најдам приватно апартманско сместување во неа пори, не преку агенција ? И не хотел. Може има нешто на booking.com ама не ја баратам многу таа страна, не можам да се снајдам
Шпанија е доста ветровито и променливо, медитеранска клима, па не ми е баш погодно за 2годишно детенце. Лани бевме ветерот не уби во поим Водата е преубава, но ладничка и со струи кои влечат, плитко и да нема, одма е длабоко. Додека плажите рај! Јас таму мало детенце не би носела Италија сим била само Лидо де јесоло, пред повеќе години, преубаво туристичко место, па погледај некоја понуда од таму може ќе ти се бендиса, за вода не знам да ти кажам не се бањавме мај бевме, но има плитко и убави песочни плажи
Јас сакам да го качам на 1.600 па матичната ми рече по 6м и тоа постепено подобро, со неколку паузи до горе. Така да твоето на оваа висина можеш, па и нешто плус е сосем ОК верувам
Благодарам на инфо. Како и да е ќе одиме и кај матичната па ќе препрашам. Сакаме да одиме за банско па да знам какви планови да ковам, дали само градчето или ќе може да одиме и погоре за прошетка.
ние бевме без дете во Мајорка, во местото Cala d'Or, хотелот беше Barcelo Ponent Playa. Уште тогаш си реков ова е преубаво за со дете , хотелот е на мало заливче и веднаш до плажа, водата е топла и не дува дека е залив, мажот ми се бунеше што мора долго да плива за да излези на отворено море ама па затоа нема бранови)) храната беше многу добра, полупансион имавме вечерата беше многу богата со секакви готвени јадења, види на booking reviews и слики. Сега сакаме на одмор со 7 месечно бебе и се мислам за таму, само ми е дека нема природни сенки, лежалките се плаќаа плус, и пошто хотел нема кај да готвиме за малото..Ама со 2год би било добро инаку местото си има убава да речам чаршија со ресторани и продавници, а може да се одат и на секакви екскурзии. Ние и без кола многу убаво си поминавме. Мене сега ми текна за Хрватска, може некој може за таму да препорача со бебе 6-7 месеци?